Trojan virüsü yedikten sonra hesaplar çalınıyor

Dostlar bir hafta önce EXE formatında dosya indirdim antivirüs programım direk algıladı ve kaldırdı nasıl olduysa virüs gitmemiş. Steam Epic Games Riot Discord tüm hesaplarım çalındı. Şu an Discord ve Epic Games'i kurtarabildim. Outlook hesabımın bile şifresi değişt. İ temiz bir format atıp her şeyin şifresini değiştirdim. Fakat hala endişe ediyorum. Bugün Outlook hesabıma bağlı bir mobil oyundan giriş kodu geldi. Hesabım gitti Steam için hala desteğe yazmama rağmen geri dönüş yok, ne yapmalıyım?

Trojan RAT benzeri bir virüsdür ve bu virüsün amacı zaten insanların hesap bilgilerine erismesidir

Kaspersky kullanmadım ama Malwarebytes kullandım gayet iyi gibi bende de trojan vardı galiba trojan uyarısı aldım geçti galiba ama emin değilim benim hesaplarım çalınmadı ama hala trojan olmadığından nasıl emin olabilirim?

@ahmetersöz26 geçmiş olsun.

İçin rahat etmezse temiz format atabilirsin ben trojan görünümlü RAT yemiştim sadece trojansa silindiyse çok da sorun çıkarmaz bence ama gene de tedbiri elden bırakma.

İçin rahat etmezse temiz format atabilirsin ben trojan görünümlü RAT yemiştim sadece trojansa silindiyse çok da sorun çıkarmaz bence ama gene de tedbiri elden bırakma.

Hocam geçen sene 2023 Ekim'de yemiştim hesaplarım çalındı falan cookiler gitti ama durduk yere hala endişeleniyorum hesaplarım çalınmıyor ama korkuyorum nedense. Format falan attım içimi huzursuzlandırıyor.

Hocam geçen sene 2023 Ekim'de yemiştim hesaplarım çalındı falan cookiler gitti hesaplarımı kurtardım ama durduk yere hala endişeleniyorum hesaplarım çalınmıyor ama korkuyorum nedense. Format falan attım içimi huzursuzlandırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı