Trojan:Win32/AgentTesla!ml nedir?

Technopat'da aktif değilsem ya uyuyorumdur ya da işim vardır :)

Tamamdır hocam sıfırlayıp geliyorum.

1695671568064.png

Hadi bakalım. Bismillahirrahmanirrahim.

@Nizel G cihaz sıfırlandı şimdi programı mı yükleyeceğim?

@Nizel G program indi hocam ne yapayım şimdi.

Son düzenleme:
@aerosimit cihaz sıfırlandı şimdi programı mı yükleyeceğim?
Şimdi baktım da Vimera bu konuda beklentilerimi karşılayamadı hocam.

7-Zip programını indirin ve kurun.

Şu bağlantıya tıklayarak direkt indirebilirsiniz:

C:\Windows klasörüne sağ tıklayın ve Gönder > Masaüstüne kısayol oluştur seçeneğini seçin. Çünkü, C:\ diskinin ana dizinine dosya oluşturulamaz.

1695675516208.png

Masaüstündeki kısayola sağ tıklayın ve 7Zip > CRC SHA > SHA-256 -> Windows.sha256 seçeneğini seçin. İşlem bitince masaüstünde oluşacak dosyayı paylaşın. Büyük ihtimalle uzun sürer, yarın öğlen müsait olduğumda bakarım.

1695675458558.png

Şimdi baktım da vimera bu konuda beklentilerimi karşılayamadı hocam.

7-ZIP programını indirin ve kurun.

Şu bağlantıya tıklayarak direkt indirebilirsiniz:

C:\windows klasörüne sağ tıklayın ve gönder > masaüstüne kısayol oluştur seçeneğini seçin. Çünkü, C:\ diskinin ana dizinine dosya oluşturulamaz.

Eki Görüntüle 1957200

Masaüstündeki kısayola sağ tıklayın ve 7ZIP > CRC SHA > SHA-256 -> Windows. SHA256 seçeneğini seçin. İşlem bitince masaüstünde oluşacak dosyayı paylaşın. Büyük ihtimalle uzun sürer, yarın öğlen müsait olduğumda bakarım.

Eki Görüntüle 1957199

Hocam böyle diyor.
IMG_20230926_000233.jpg

@Nizel G eğer Windows dizinini test ediyorsanız normal. Program normal bir klasör hashleme için tasarlandı. İç içe olan klasörlerde klasörü baz olarak taramaz, klasör içindeki dosyayı baz alarak tarar.

@aerosimit kısayol klasörüne yaptım hocam bu hatayı verdi.
Beklettiğim ve uğraştırdığım için özür dilerim öncelikle. Dediğim gibi, ilk defa yaptığım bir şey.

Windows + R kombinasyonu ile çalıştır programını açın. Aşağıdaki komutu çalıştırın.

Kod:
"C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe" a -thash -sae -- "%appdata%\Windows.sha256" "C:\Windows"

İşlem bittiğinde yine çalıştır programını Windows + R kombinasyonu ile çalıştırın ve %appdata% yazıp çalıştırın. Bu klasördeki Windows.sha256 dosyasını paylaşın.

@Nizel G eğer Windows dizinini test ediyorsanız normal. Program normal bir klasör hashleme için tasarlandı. İç içe olan klasörlerde klasörü baz olarak taramaz, klasör içindeki dosyayı baz alarak tarar.
İhtiyacım dışında bir çalışma şekli. Nested bir şekilde bütün dosyaları tek tek tarama özelliği eklenir mi ileride peki?

Şu şekilde bir çıktı almayı bekliyordum.

1695678023625.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı