Trojan:Win32/CoinMiner nedir?

Bilgisayarı kapasam devam eder mi?
Hızlı başlatma gibi bir mod vardı. O açıkken bilgisayar daha hızlı başlar ama fiş çekiliyken bile güç tüketir. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama bilgisayarı kapatırsanız bir dahaki açışınızda bazı zararlılar daha tehlikeli hale gelebilirler. Acilen şu yazılımı indirin. Avast | Free Antivirus ve VPN İndirin | %100 Ücretsiz ve Kolay

Bu ayarlar haricinde bütün dosyaları test et yazısının solundaki kutucuğa da tik atın. Daha sonra tam tarama yapın. C:\users\asus\Downloads konumundaki tespit edilen .tmp uzantılı dosyayı da özel bir dosya değilse VirusTotal sitesine yükleyin ve sonuç bağlantısını bizimle paylaşın. Başka bir antivirüs indirdiyseniz Avast indirmeyin. Birden fazla antivirüs sistemde sorunlar oluşturur.
1614449682925.png

1614449702124.png

1614449713272.png
 
eylemleri uygulamamasının iki nedeni olabilir.. başıma geldi.. ya başka bir programla tarattınız buldu ve sildi ya da kendiniz indirdiğiniz dosyayı, uygulamayı kaldırıp sildiniz.. ya da yer değiştirdiniz, bir yerlere aktardınız, aktardığınızda yeniden tarattığınızda bulur ve yolunu size gene gösterir.. o zaman windows defender kısır döngüye, boşa düşüyor.. listede adı geçen ve yolu olan dosyayı bulamıyor ve işlem yapamıyor.. takılı kalan defenderi düzeltmek için; C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History\Service\DetectionHistory\ dosyası (04, 22 gibi iki sıra rakamlardan adları olan) içindeki tüm dosyaları rahatlıkla silebilirsiniz.. defender kısır döngüden çıkar.. çıktığında tekrar taratmayı unutmayın.. detection history dosyasına erişim yönetici izni gerektiriyor, windows gezgininin yoluna kopyala yapıştır ile ulaşamazsınız.. tek tek ilerleyeceksiniz..
 
PC yavaş yavaş soğumaya başlıyor.
7 ve 8 yok.
Tehtidler bulunamadı sağ olun herhalde kaldırdım.
Bu arada oyunlara FPS düşmedi yani herhalde sıkıntı yok.
 

Geri
Yukarı