- Makaleler
- 4
Samsung PC uygulamalarını Galaxy book olmayan laptopumda kullanmak için bir yöntem arıyordum. ChatGPT'ye sordum. Bana şu threadi verdi.
github.com
Ben de threaddeki kullanıcı yorumlarına dayanarak sezonunu programı indirdim. Başlıktaki trojan tespit edildi. Kaspersky üzerinden temizleme talimatı verdiğimde PC'yi bozmaya çalıştı. Önce Chrome'un internet bağlantısı kesildi ardından Edge etkisiz oldu. Sonradan Windows start menu tuşu çalışmadı. Bu başıma daha önce geldiği için endişelenmedim ve Kaspersky'ın temizlik yapmasını bekledim. PC sonrasında düzgün çalışmaya başladı. Bu trojanın amacı nedir? Ek bir şey yapmama gerek var mı?
GitHub - kellwinr/galaxybook_mask: Samsung Notes is now supported on any Windows device already!! This script will allow you to mimic your windows pc as a Galaxy Book laptop, this is usually used to bypass Samsung Notes
Samsung Notes is now supported on any Windows device already!! This script will allow you to mimic your windows pc as a Galaxy Book laptop, this is usually used to bypass Samsung Notes - kellwinr/g...
Ben de threaddeki kullanıcı yorumlarına dayanarak sezonunu programı indirdim. Başlıktaki trojan tespit edildi. Kaspersky üzerinden temizleme talimatı verdiğimde PC'yi bozmaya çalıştı. Önce Chrome'un internet bağlantısı kesildi ardından Edge etkisiz oldu. Sonradan Windows start menu tuşu çalışmadı. Bu başıma daha önce geldiği için endişelenmedim ve Kaspersky'ın temizlik yapmasını bekledim. PC sonrasında düzgün çalışmaya başladı. Bu trojanın amacı nedir? Ek bir şey yapmama gerek var mı?