Trojan/Win32 Qualim virüsü

Avira'nın karantinasından nesneleri sildim şimdi Malwarebytes ile tarama yapıyorum gerçek zamanlı korumayı kapattım. Sonrasında dediğiniz gibi Avast ve Malwarebytes'i kurucağım.

Avira'nın karantinasından nesneleri sildim şimdi Malwarebytes ile tarama yapıyorum gerçek zamanlı korumayı kapattım. Sonrasında dediğiniz gibi Avast ve Malwarebytes'i kurucağım.
Uyarı olarak söylüyorum. Dört tanesini de kapatın. Zaten Malwarebytes Anti-Malware'yi kurdunuz. Tekrar kurmanıza gerek yok.

Yok kapattım 4'ünü de tekrardan kurmayacağım Avira'yı silip Avast'ı yükleyeceğim.

Öneriniz için teşekkür ederim benimde size bir sorum olucaktı Malwarebytes Anti-Malware ile Malwarebytes AdwCleaner arasında ki fark nedir AdwClenear'da kurmam gerekli mi ?

Öneriniz için teşekkür ederim benimde size bir sorum olucaktı Malwarebytes Anti-Malware ile Malwarebytes AdwCleaner arasında ki fark nedir AdwClenear'da kurmam gerekli mi ?
Malwarebytes AdwCleaner tarayıcınıza bulaşan reklam yazılımları, browser hijackerlerini tarar ve silerseniz yok eder. Tarayıcınızda reklamlar ya da istenmeyen eklentileri kaldıramazsanız yardımcı bir araçtır. Malwarebytes Anti-Malware ise bilgisayarınızdaki malwareleri, potansiyel olarak istenmeyen programları silerseniz yok eder. Siz bilirsiniz.

AdwClenear'a gerek yok o zaman.

Ve Avast'ı kurduğumda Malwarebytes'in gerçek zamanlı koruması o 4 tane olan onlar kapalı olucak dimi.

AdwClenear'a gerek yok o zaman.

Ve Avast'ı kurduğumda Malwarebytes'in gerçek zamanlı koruması o 4 tane olan onlar kapalı olucak dimi.
Evet. Tüm gerçek zamanlı antivirüsler kurduğunuzda kapatmazsanız sisteminizi yorar. Malwarebytes Anti-Malware'yi haftada bir tarama amaçlı kullanın sadece.

Eyvallah kardeşim benim teşekkür ederim güzel yorumların yardımların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…