Trojan/Win32 Qualim virüsü

Avira'nın karantinasından nesneleri sildim şimdi Malwarebytes ile tarama yapıyorum gerçek zamanlı korumayı kapattım. Sonrasında dediğiniz gibi Avast ve Malwarebytes'i kurucağım.

Yok kapattım 4'ünü de tekrardan kurmayacağım Avira'yı silip Avast'ı yükleyeceğim. (y)

Öneriniz için teşekkür ederim benimde size bir sorum olucaktı Malwarebytes Anti-Malware ile Malwarebytes AdwCleaner arasında ki fark nedir AdwClenear'da kurmam gerekli mi ?

Öneriniz için teşekkür ederim benimde size bir sorum olucaktı Malwarebytes Anti-Malware ile Malwarebytes AdwCleaner arasında ki fark nedir AdwClenear'da kurmam gerekli mi ?
Malwarebytes AdwCleaner tarayıcınıza bulaşan reklam yazılımları, browser hijackerlerini tarar ve silerseniz yok eder. Tarayıcınızda reklamlar ya da istenmeyen eklentileri kaldıramazsanız yardımcı bir araçtır. Malwarebytes Anti-Malware ise bilgisayarınızdaki malwareleri, potansiyel olarak istenmeyen programları silerseniz yok eder. Siz bilirsiniz.

AdwClenear'a gerek yok o zaman.

Ve Avast'ı kurduğumda Malwarebytes'in gerçek zamanlı koruması o 4 tane olan onlar kapalı olucak dimi.

Eyvallah kardeşim benim teşekkür ederim güzel yorumların yardımların için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı