Trojan:Win32/Skeeyah.A!MTB^ önemli mi?

stongut

Decapat
Daha fazla  
Windows Defender virüse düzeltme tamamlanamadı diyor.
Algılandı:Trojan:Win32/Skeeyah.A!MTB^
Durum: Başarısız.
Etkilenen öğeler:
File: D:\Crack\steam_api.dll
File: \Device\IsoCdRom0\Crack\steam_api.dll
Bu iki dosyada şu an bilgisayarımda yok.

Doğrudur, evet. Kaspersky kullanmadığım için bilgim yok fakat "İlerlemeden önce, üstün hizmetlerimizden birini 30 gün ücretsiz deneyebileceğinizi biliyor muydunuz?" seçeneği sunmuş. Burada bulut tabanlı virüs tarayıcısını edinmeyi deneyebilirsiniz.
Tam tarama ne kadar sürer peki? Malum, bu dosyaları manuel olarak da sildim ve hiç başlatmadım.
Doğrudur, evet. Kaspersky kullanmadığım için bilgim yok fakat "İlerlemeden önce, üstün hizmetlerimizden birini 30 gün ücretsiz deneyebileceğinizi biliyor muydunuz?" seçeneği sunmuş. Burada bulut tabanlı virüs tarayıcısını edinmeyi deneyebilirsiniz.
Abi mümkünse Instagram'ını alabilir miyim? Oradan daha rahat konuşuruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medya kullanmıyorum. Tam tarama sistemden sisteme değişiklik gösterir. Tarama penceresini arkaplana atmayın, işlem az da olsa yavaşlar. Kaspersky'dan sonra bir de Norton kullanmanızı tavsiye ederim. Böylelikle sisteminizin tamamen virüsten arındığından emin oluruz. Sonrasında da korsan kullanmazsınız ;)

Sosyal medya kullanmıyorum. Tam tarama sistemden sisteme değişiklik gösterir. Tarama penceresini arkaplana atmayın, işlem az da olsa yavaşlar. Kaspersky'dan sonra bir de Norton kullanmanızı tavsiye ederim. Böylelikle sisteminizin tamamen virüsten arındığından emin oluruz. Sonrasında da korsan kullanmazsınız ;)
Mecbur korsan kullanmak zorunda kaldım, oyun Steam'de yoktu. Tam tarama yapıyorum korkum, abimin müvekkil dosyalarının da virüs diye silinmesi. Onu manuele çekebilir miyiz acaba?

Dosyaları karantinaya almadan önce bana sorar değil mi dayak yemek istemem.

O dosyalara sıçrayacağını düşünmüyorum fakat tarama sonrası bulunan dosyalar karantinaya alınır, sonrasında silinir diye biliyorum.

Eylemi oto seç,
Temizle başarısız olursa sil,
Temizle başarısız olursa engelle,
Bildir seçenekleri var. Hangisini seçeyim? Dosyalar kaybolsun istemem.

Önemli dosyaları bulunan bir sisteme crack kuruyorsan, dosyadan dosyaya sıçrayıp önemli bilgilerinin de gidebileceğinin farkında olduğunu kabul ediyorsun demektir. İlk önce önemli dosyaları taratıp daha sonra USB'ye veya Cloud'a atıp yedekle, riske atmaya gerek yok.

Kaspersky kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum. İstersen iptal ettir, dosyaların ekran görüntülerini telefon ile çekin ve sonrasında tekrar başlatın. O dosyalarda virüs varsa, bir belleğe veya başka bir bilgisayara taşımak virüsü yayar.
O dosyalarda virüs yok bu yeni gelenlerde var. Virüs olarak algılarsa diye tereddüte kalmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı