Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü kaldırmak için ne yapılmalı?

Lil Yatch

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Bilgisayarıma üstteki ada sahip bir virüs bulaşmış. Defender buldu fakat kaldır ve karantinaya al işlemleri bir işe yaramadı. Kaspersky adlı uygulamayı indirdim, işe yaradı sanmıştım fakat Kaspersky uygulamasını geri kaldırıp deneyince hala durduğunu fark ettim. Baska bir çözüm yolu yok mudur? Eğer yoksa format atacağım ayarlardan kurtarma bölümünden. Bilgi sahibi biri varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. 17065547717241867836012093769507.jpg

Merhaba.

Bilgisayarıma üstteki ada sahip bir virüs bulaşmış. Defender buldu fakat kaldır ve karantinaya al işlemleri bir işe yaramadı. Kaspersky adlı uygulamayı indirdim, işe yaradı sanmıştım fakat Kaspersky uygulamasını geri kaldırıp deneyince hala durduğunu fark ettim. Baska bir çözüm yolu yok mudur? Eğer yoksa format atacağım ayarlardan kurtarma bölümünden. Bilgi sahibi biri varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.Eki Görüntüle 2100972

Hocam en iyisi format atmak yalnız bilgisayardan sıfırlamak ile format atmak aynı şey değildir.

Merhaba.

Bilgisayarıma üstteki ada sahip bir virüs bulaşmış. Defender buldu fakat kaldır ve karantinaya al işlemleri bir işe yaramadı. Kaspersky adlı uygulamayı indirdim, işe yaradı sanmıştım fakat Kaspersky uygulamasını geri kaldırıp deneyince hala durduğunu fark ettim. Baska bir çözüm yolu yok mudur? Eğer yoksa format atacağım ayarlardan kurtarma bölümünden. Bilgi sahibi biri varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.Eki Görüntüle 2100972

Discord üzerinden CS 1.6 indirmişsiniz sanırım, linkte CDN Discordapp gördüm. Virüsün dosya yolunun belirtildiği klasöre gidip oradaki virüs algılanan dosyayı silin. Sonrasında Kaspersky ile tam tarama gerçekleştirin.

3 çözüm yöntemi var.
1-) PCye AV indirip silmek ( bazı virüsler silinmez )
2-) USB'ye antivirüs yazıp USB'den tarama yapıp silmek ( virüsüde siler formatada gerek kalmaz )
3-) format atmak

Çok teşekkürler herkese tek tek hepsini deneyeceğim.

Arkadaşlar hallettim. Çok sağ olun. Gözükmüyor şu an.

Dosya Ekleri

• IMG_20240129_222423_134.jpg
    IMG_20240129_222423_134.jpg
    178,3 KB · Görüntüleme: 250
Son düzenleme:
Çok teşekkürler herkese tek tek hepsini deneyeceğim.

Arkadaşlar hallettim. Çok sağ olun. Gözükmüyor şu an.

Hangi yolla çözdünüz? Tam olarak ne yaptınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı