"Trojan:Win32/Wacatac.B!ml "virüsü nedir?

VUHD

Centipat
Daha fazla  
İnternette gezinirken bir anda Windows güvenlik bildirim yolladı ve bilgisayarım da bu virüsü bulduğunu söyledi. Herhangi bir şey indirmedim yakın tarihte. Windows 11 kullanmaktayım. Bu virüs keylogger midir? Yoksa başka bir şey mi? Ayrıca kaldır yaptıkça yeniden geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Keylogger virüsü. Eski bir virüs olduğundan neredeyse tüm antivirüsler temizleyebilir. Defender'dan kaldıra basmanız yeterli. Ancak kaldırdıktan sonra hesaplarınızın şifresini değiştirin.

Hocam, önceşikle geçmiş olsun. Başında trojan yazdığına göre hayırlı bir şey değil. Av'niz ile tarayın bu tür bilmediğiniz bir virüs varsa daha fazla olabilir zaten karantinaya tıkayacaktır o program daha da çalışamaz.

Az önce aynısı başıma geldi. Aynı şekilde Opera kullanıyorum. Dosya yolu ise çok benzer. Son dizin farklı sadece.

Yardımlarınız için teşekkürler. Kaspersky ile taratıyorum şuan. Parola değiştirmek lazım mı sizce ? Bayadır yeni şifre falan girmedim

Yardımlarınız için teşekkürler. Kaspersky ile taratıyorum şu an. Parola değiştirmek lazım mı sizce? Bayağıdır yeni şifre falan girmedim

Hocam değiştirin. Üstte dediğim gibi, Keylogger virüsü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…