Tronsmart Elite mekanik klavye nasıl?

Bütçe
500₺-600₺
O fiyata daha iyileri alınır.
Mesela ?
Tekrardan selamünaleyküm. tronsmart marka ürünü sipariş verdim. Fakat bir arkadaşım f ve yön tuşları olmadığı için brown switch 2-3 ay kullanılmış anne pro 2 siyle kafa kafaya takas önerdi. Ürünün hiçbir problemi yok kontrol ettim. Merak ettiğim şu. Sizce takas edilir mi. Üste para mı almalıyım para mı vermeliyim. Kullanım amacım oyun değil sıklıkla yazı ve günlük işler
Bu arada konfessinke cevap olarak yazmışım ama soru genel. Forumda yeniyim kusuruma bakmayın.
Klavyeyi aldım ve 1 haftadır kullanıyorum. Ancak Backspace tuşu çok hafif yamuk geldi ve görünüşü rahatsız ettiği için iade edeceğim. Onun dışında tuşlar oldukça kaliteli, aydınlatma çok şık. Ayrıca stabilizörleri yağlamışlar, bu sayede boşluk, enter, backspace gibi tuşlarda rahatsız edici yay sesi yok. Bluetooth ile bağlantıyı hiç kullanmadım ama 2.4 GHz kablosuz bağlantıda hiç gecikme yok, kablolu bağlantıyla aynı hızda ve inanılmaz kaliteli. Outemu Mavi switch var ve oldukça sesliler ancak yay sesi çıkarmıyorlar. Uzun vadede switchler sıkıntı çıkarır mı bilemem ama 1 haftalık tecrübeme dayanarak kesinlikle alınır diyorum.
hocam ben de bir arkadaşın sponsorluğunda aldım :) ve gayet beğendim. uzun vadede bilmem ama klavyede yay sesi sizin de dediğniz gibi sıfır. basma hissi de harika. biraz fazla ses çıkarıyor mavi switch olduğu için fakat benim hoşuma gidiyor. başkasını rahatsız edebilir. onun dışında ürün gayet ağır ve sağlam duruyor. sanırım tek eleştirilecek yönü bu fiyata oetumu olması. fakat switchleri değiştirilebilir switche benziyor. merak eden olursa fotoğrafını çekebilirim. ben yazı yazmak için kullanıyorum bilgisayarı. oyun oynamam. yazı için gayet güzel bir deneyim. sadece bu amaçla alacak olanlara sesten rahatsız olmayacaklarsa tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı