- Ve + yönlerini belirtir misiniz acaba kulaklığınızın? Ve keşke şu kulaklığı alsaydım dediğiniz oldu mu?
Artı yönleri;
+Ses kalitesi gayet tatmin edici.
+Kulak pedleri inanılmaz rahat.
+Mikrofonu çıkartılıp, takılabiliyor. Bu sayede dışarıda müzik için kullanılınca sırıtmıyor.
+Kulağımın ve kafamın boyutu biraz büyük. Çoğu kulaklık rahatsız ediyor. Ama bu kulaklık videolardan göründüğünden daha büyük.
Eksi yönleri ise;
-Dış iskeleti plastik olduğu için (kaliteli plastik) kulağa takarken gıcırdıyor birazcık. Ama ben sorun etmedim.
-Kablosu örgü kablo değil. (Eksi olur mu bilmem)
-Mikrofonu çok fazla dışarıdaki sesleri alıyor. Ben Windows üzerinden "mikrofon efekti" seçeneğini seçtim ve mikrofonun ucuna sünger aldım. Normalde çok fazla nefes sesi ve dış sesleri alıyordu. Böyle yapınca hiç sorun yok. (20desibel ve %75) olarak kullanıyorum mikrofonu.
Sonuç olarak 2-3 ay idarelik aldım. HyperX Cloud Alpha s alacağım. Ancak bu büyük ihtimalle dışarıda vs kullanacağım. Fiyatını gayet hak eden bir ürün. 300-400 TL'ye Rampage, eşek, Gamepower türevi çöpleri almaktansa, bilindik bir markanın ürününü kullanırım. Keşke şu kulaklığı alsaydım demedim.