Troy Kart 3D Secure Hatası

Little Bobby

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523650010
Herkese merhaba. 1-2 aydır Troy banka kartına sahibim fakat bu hatayı ilk defa bu gün alıyorum. Oyunfor üzerinden Steam cüzdan kodu satın almaya çalıştığım zaman şu hatayı alıyorum; Kartınızın 3D Secure güvenlik doğrulaması yapılamadı, lütfen kısa bir süre bekleyin ve tekrar deneyin. Bu sorunun uzun süre devam etmesi durumunda lütfen bankanızla iletişime geçin. Bankayı aradım fakat bana "3D Secure'nin kişisel bir işlem olduğunu o yüzden yardım edemeyeceklerini söylediler. Aranızda bu problemi daha önceden yaşamış arkadaşlar varsa yardım edebilir mi ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Troy kartını bende kullandım.

Gerek Hepsiburada gerekse Teknobiyotik sitelerinde hatalar yaşadım. Troy daha yeni yeni Türkiye'ye geldiği için bazı sistemler tam anlamıyla çalışmıyor, satıcı ile iletişime geçin onlar halleder.
Satıcı ile iletişime geçtim ama onlar da banka ile iletişimi geçin diyor. Bankayı aradım fakat bankada bana kartınızda bir problem yok diyor.

Satıcı ile iletişime geçtim ama onlar da banka ile iletişimi geçin diyor. Bankayı aradım fakat bankada bana kartınızda bir problem yok diyor.
Ben Teknobiyotik'den ekran kartı alacaktım sorun yaşadım. Site'nin sisteminde Troy kartları 9xxx ile başlıyor fakat benim kartım 6xxx imiş. Ardından Mail yoluyla iletişime geçtik ve düzelttiler sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı