- Makaleler
- 1
Yapı Kredi World Eko kredi kartı aldım ve Troy logolu geldi. Amazon ve Steam'den alışveriş yapabilmemin bir yolu var mı?
Bana da normal World kart önerdiler yurt dışı alışveriş için.Yurt dışı kullanıma açık kart isteyin yeni. Steam'den vs. alışveriş yapamıyordum ben de troy kartla. Müşteri hizmetleri de yapabilecek bir şeylerinin olmadığını söylemişti.
Evet denedim olmadı.Kart karttır logosu ne fark edecek ki?
Yapmayı denedinizde olmadı mı?
Yok. İki site için de Mastercard, Visa veya Amex kartla işlem yapmanız gerek. MH'yi arayıp özellikle MC veya Visa yenileme isteyin.Yapı Kredi World Eko kredi kartı aldım ve Troy logolu geldi. Amazon ve Steam'den alışveriş yapabilmemin bir yolu var mı?
Troy'un numarası 6 ile başlayan, Discover ve Diners ile uyumlu, yurt dışına açık sürümü de var. 9'lu yurt içi sürüm yerine onu yollayabilirler.Yurt dışı kullanıma açık kart isteyin yeni. Steam'den vs. alışveriş yapamıyordum ben de Troy kartla. Müşteri hizmetleri de yapabilecek bir şeylerinin olmadığını söylemişti.
Bana gönderilen kart 6 ile başlıyor ve discover uyumlu. Fakat yine de Amazon'dan alışveriş yapamıyorum.Troy'un numarası 6 ile başlayan, discover ve diners ile uyumlu, yurt dışına açık sürümü de var. 9'lu yurt içi sürüm yerine onu yollayabilirler.
Eko kart'ta yenileme yapılmıyormuş maalesef.Yok. İki site için de Mastercard, Visa veya amex kartla işlem yapmanız gerek. Mh'yi arayıp özellikle MC veya Visa yenileme isteyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.