Troyestore stokta olan ürünü değişim yerine iade yaptı

fankitonki

Megapat
17.11.2021 tarihinde troyestore.com üzerinden aldığım Logitech crayon iPad pencil düzgün çalışmadığı için 15.12.2021 tarihinde değişim için belirttikleri kargo koduyla yolladım. Kargo içerisinde fatura ve şikayetimin olduğu kağıt bulunuyordu. Kağıtta özellikle iade istemediğim, değişim istediğimi belirttim. 21.12.2021 tarihinde siparişimin iptal olduğu ve ödemenin yapıldığıyla alakalı mail geldi. Anlık olarak internet mağazasına baktığımda ürün stoklarında bulunuyordu! Bir haftadan daha fazla telefonda saatlerimi harcadım. İlk önce ürünün hangi şubeye gittiğini bulamadılar. Sonra şikayetinizle alakalı kayıt oluşturduk gün içinde dönüş sağlayacağız dediler. Ertesi gün aradığımda adınıza kayıt bulunamıyor dendi. En son üzerinden zaman geçtiği için ödeme bankaya geçtiğinden dolayı iade işleminin iptali olmayacağını belirttiler. Yaptıklarının yanlış olduğunu ve benim iade istemediğimi, ürünün stokta olmasına rağmen iade yapıldığını belirttim. En son şikayet kağıdımda özellikle belirtmiş olmama rağmen değişim istediğiniz belirtilmediği için iade geçilmiş denildi. Mağdur edip üstüne yalancı durumuna düşürüyorlar. Ürünün fiyatının artması ve yerine alabileceğim ürünlerin fiyatının aynı şekilde artmasından dolayı aynı ürün için aradaki farkı kupon olarak tanımladıklarında ürünü tekrar alabileceğimi söyledim. Bunun mümkün olmadığını belirttiler.

Şikayetvar üzerinden paylaştığım şikayet içeriğini tecrübe olması açısından sizlerlede paylaşmak istedim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı