Truckers MP "connection refused" hatası

SWOZY16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MONİTÖR : ASUS VG1A 23,8" 165HZ 1MS
EKRAN KARTI : GIGABYTE RTX 3060 EAGLE 12GB
İŞLEMCİ : İNTEL İ3-12100F 12.NESİL
ANAKART : GIGABYTE-H610M
RAM : CORSHAİR 3200MHZ (8X2)
SSD : KİNGSTON 500 GB
HDD : SEAGATE BARRACUDA 500GB
KASA : RAMPAGE REACTİON
Meslek
ÖĞRENCİ
Merhaba ben ana Steam hesabım üzerinden Tmp'de geçici ban yedim. Bu nedenle yedek Steam hesabıma ETS 2 alıp girmeyi denedim. Fakat hata veriyor.

Dosya Ekleri

• tmp.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 244
Son düzenleyen: Moderatör:
Knk ilk zamanlar çözümü vardı ama şuan son güncelleme ile çözümü yok
Aga be saçma sapan 2 ban yedim ilk ban 3 günlüktü konvoydan olmayan birisi en önü blockluyordu. Diğer bandada gece 5 ti mouseun bağlantısı koptu kayıt alan adama mouse kaydı ve vurdum özür dilesemde nafile.

Aga be saçma sapan 2 ban yedim ilk ban 3 günlüktü konvoydan olmayan birisi en önü blockluyordu. Diğer bandada gece 5 Ti farenin bağlantısı koptu kayıt alan adama mouse kaydı ve vurdum özür dilesemde nafile.

Bende bekliyorum açılmasını 3 ay yemiştim 1 ay kaldı.

Knk ilk zamanlar çözümü vardı ama şuan son güncelleme ile çözümü yok
Hocam aslında çözümü var hatta çözümü aynı fakat artık sistem sizin bilgilerinizi tmp idniz ile kayıt ediyor. Sizin iki hesabınızdada hesaplar aradı geçiş yaparken donanım kimliği değiştirme uygulaması kullanmadıysanız iki hesaptaki bilgiler aynı olacağından iki hesabınızda banlanmış oluyor aslında.

Bu durundan kaçınmak için banınız açılınca hesaba girmeden önce donanım kimliği değiştiren uygulanayı kullanın sonrasında hesaba giriş yapın. Daha sonrasında tekrar aynı işlemi öteki hesap içinde yapın her hesap değiştirdiğinizde bunu yapmanız gerekiyor. Böylece iki hesapta tmp sisteminde birbirinden bağımsız hesap gibi gözükecek.

Bende teker yapmaya çalılırken bir adama kafadan girdiğim için eylül ayına kadar ban yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…