Truckers MP hesabı silinebilir mi?

Emre Bayam

Decapat
Trucker MP'den perma ban yedim. Yeni Truckers MP hesabı açsam oynayabilir miyim ya da bu Truckers MP hesabını silme ihtimalim var mıdır?

Kesin bir durum değil ben 2 sene boyunca sürekli yeni hesap alarak açarak oynadım ilk kez kendi hatam yüzünden yakalandım eskisi kadar dikkat etmiyorlar. Kesin yakalanmaz garantisi veremem fakat büyük ihtimalle yakalanmaz.

Bu konu için Truckers MP sitesin de "Ban Appeal" butonuna tıklayın, burada yardımcı olamayız.

Steam de tüm DLC'ler var tekrar almak istemiyorum indirimde 150 lira civarı vermiştim tüm maplere yeni Truckers MP hesabı açıp oynasam Steam hesabıma bir zarar gelir mi çünkü CS de bayağı sağlam envanter var.
Bu konu için Truckers MP sitesin de "ban appeal" butonuna tıklayın, burada yardımcı olamayız.

Yaptım ban appeal bekliyorum.

Şu anki Steam hesabınızla bir daha oyun içi hesap açamazsınız yasaklı olarak gözükür, yeni Steam hesabı açıp oyunu alıp tekrardan başlamanız gerekir bu durum tespit edilirse (1 veya 2 ay içinde tespit ediliyor zaten) 5 ban sınırı olmadan direkt yasaklanırsınız tekrardan perma.

Şimdi ETS 2 11 şubat günü 9TL 75 kuruşa düşecek DLC almadan sadece calais-duisburg arası oynamak için farklı bir Steam hesabı açarak şansını dene yüksek ihtimalle yakalanmazsın.

Burada hatalısın bu arada. Ve direk perma yediğine göre ilk hatan değil bu.

Şimdi ETS 2 11 şubat günü 9TL 75 kuruşa düşecek DLC almadan sadece calais-duisburg arası oynamak için farklı bir Steam hesabı açarak şansını dene yüksek ihtimalle yakalanmazsın.

Nasıl yani farklı bir Steam ve farklı bir Truckers MP hesabı kullanmak da mı suç ?
Burada hatalısın bu arada. Ve direk perma yediğine göre ilk hatan değil bu.

Sonuçta hız sınırları içerisindeyim kontrolden çıktım evet ama sence o adamın orada park halinde durması ne kadar doğru?

Günün sonunda adama çarptığını değiştirmez. Yağmurlu hava da hız sınırlarını zorlamana gerek yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…