Truckers MP üzerinden atılan yasaklama haksız mı?

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Az önce boşu boşuna ban yediğimi söyleyebilirim. Dusiburg calais dönüşü bir Skoda sürekli sollarken önüme kırıyordu. Bende sinirlenip durmuş halde ona arkadan çarptım. Ama suçlu ben oldum. YouTube'a video atmış çarpma anımı ve konuşmaları da atmış. Herif bana çarptığını söylüyor. "yamulttuğum buymuş" diyor. İlk çarpan rahatsız edenin kendisi olduğunu söylüyor. Ama ban yiyen ben oluyorum? İşte video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Göre göre hızlı geldiğiniz ve frene basmadığınız için ceza almışsınız, çarpmak da bu işin sonucu olmuş. Kurallara göre aldığınız ceza haksız değil, keşke siz de video kaydı alıp şikayet etseydiniz.

Göre göre hızlı geldiğiniz ve frene basmadığınız için ceza almışsınız, çarpmak da bu işin sonucu olmuş. Kurallara göre aldığınız ceza haksız değil, keşke siz de video kaydı alıp şikayet etseydiniz.

Adam bana çarptığı halde bende afferim kardeşim deyip olayı bitirmem mi gerekti anlamadım? Truckers MP de bu tarz oyuncular yüzünden yabancılar türklere nefret kusuyor.

Adam bana çarptığı halde bende afferim kardeşim deyip olayı bitirmem mi gerekti anlamadım? Truckers MP de bu tarz oyuncular yüzünden yabancılar türklere nefret kusuyor.
Dediğim gibi suça suçla karşılık vermek saçma, bu tıpkı hırsıza hırsızlıkla karşılık vermek gibi bir şey. Ben de bir Türk olarak TMP'de Türk görmekten nefret ediyorum, bu dediğinize katılıyorum ama en sağlıklı çözüm video kaydı açıp da dolaşmak.

Dediğim gibi suça suçla karşılık vermek saçma, bu tıpkı hırsıza hırsızlıkla karşılık vermek gibi bir şey. Ben de bir Türk olarak Tmp'de Türk görmekten nefret ediyorum, bu dediğinize katılıyorum ama en sağlıklı çözüm video kaydı açıp da dolaşmak.

Size bu arada kızmıyorum yanlış anlamayın dedikleriniz doğru ama bu tarz Türkler olduğu sürece ve Truckers MP de adam gibi bir rapor sistemi olmadığı sürece böyle ban yiyip oturucaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı