Merhaba, ETS 2'yi Online oynamak için Truckers MP ve world of trucks sitelerine Steam hesabımı bağlayarak kaydoldum. Bu siteler güvenilir mi? Kullanıcı adı şifre filan yazdım sonuçta.
Merhaba, ETS 2'yi Online oynamak için Truckers MP ve world of trucks sitelerine Steam hesabımı bağlayarak kaydoldum. Bu siteler güvenilir mi? Kullanıcı adı şifre filan yazdım sonuçta.
Söylendiği gibi gayet güvenilir. Zaten site sizden steam ile log in olmanızı istiyor direkt steam kullanıcı adı ve parolanızı değil. Bu arada yanlışsam sosyaldeki arkadaşlar düzetsin yakın zamanda ETS2 ye offical mutiplayer eklenecek yani bu işlerle uğraşmanıza gerek kalmayacakMerhaba, ETS 2'yi Online oynamak için Truckers MP ve world of trucks sitelerine Steam hesabımı bağlayarak kaydoldum. Bu siteler güvenilir mi? Kullanıcı adı şifre filan yazdım sonuçta.
Söylendiği gibi gayet güvenilir. Zaten site sizden Steam ile log in olmanızı istiyor direkt Steam kullanıcı adı ve parolanızı değil. Bu arada yanlışsam sosyaldeki arkadaşlar düzetsin yakın zamanda ETS 2'ye offical mutiplayer eklenecek yani bu işlerle uğraşmanıza gerek kalmayacak
Şu anda ETS 2 de multiplayer var zaten, Truckers MP mantığında değil ama konvoy kurup birlikte kamyon sürüyorsun Truckers MP deki gibi onlarca kişinin olduğu bir servera girmiyorsun. Sürekli insanları trolleyen kanser kitlenin olmaması yönünden iyi kendi arkadaşlarınla konvoy oluşturup, muhabbet ederrek kamyon sürmek zevkli oluyor.Söylendiği gibi gayet güvenilir. Zaten site sizden steam ile log in olmanızı istiyor direkt steam kullanıcı adı ve parolanızı değil. Bu arada yanlışsam sosyaldeki arkadaşlar düzetsin yakın zamanda ETS2 ye offical mutiplayer eklenecek yani bu işlerle uğraşmanıza gerek kalmayacak
Doğrudur hocam ben uzun süredir takip etmiyorum en son takıldığımda bahsettiğim konu hakkında söylentiler vardı da yazmak istedimŞu anda ETS 2 de multiplayer var zaten, Truckers MP mantığında değil ama konvoy kurup birlikte kamyon sürüyorsun Truckers MP deki gibi onlarca kişinin olduğu bir servera girmiyorsun. Sürekli insanları trolleyen kanser kitlenin olmaması yönünden iyi kendi arkadaşlarınla konvoy oluşturup, muhabbet ederrek kamyon sürmek zevkli oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.