Truckers MP verilen ban mantıklı mı?

Nextena

Kilopat
61 ton taşıyorum, dur kalk yapmayayım diye oradaki ayrımdan geçmeyi tercih ettim ve o sırada adminin göreceği tuttu. Sunucuda toplam 260 kişi vardı ve yol tamamen boştu. Sizce haklı bir ban mı, yoksa uyarı veya kick yeterli miydi? Ben kick ile sonuçlanmasının daha uygun olduğunu düşünüyorum ama admin 10 gün ban ile sonuçlandırdı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

61 ton taşıyorum, dur kalk yapmayayım diye oradaki ayrımdan geçmeyi tercih ettim ve o sırada adminin göreceği tuttu. Sunucuda toplam 260 kişi vardı ve yol tamamen boştu. Sizce haklı bir ban mı, yoksa uyarı veya kick yeterli miydi? Ben kick ile sonuçlanmasının daha uygun olduğunu düşünüyorum ama admin 10 gün ban ile sonuçlandırdı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bildiğim kadarıyla yol ister dolu ister boş olsun yasak diye biliyorum.

Düşününce yersiz bir ban gibi olmuş. Fakat dur kalk yapmakla kaybedeceğiniz en fazla 5 dakika olurdu. Sizin için 10 gün olmuş. Oyunun eğlenceside burada değil mi zaten. Ağır yük taşıyorsan onun vereceği zorluklarla başetmek istersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı