Truckers MP'de ban itirazı sonrası daha uzun ban atıldı

balikadamn

Hectopat
Merhaba, ben emre. Dün akşam saatlerinde benim banım Truckers MP'de 23:57 gibi bir saatte kalkacaktı, ben de ban itirazında bulundum belki erkenden kaldırma umuduyla, ama tam aksine adamlara ban itirazında bulunduğum için 1 hafta daha ban yedim ve artık hesabımın banı 30 Mart'ta kalkmak yerine 6 Nisan'da banım kalkacak, neden böyle oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben emre. Dün akşam saatlerinde benim banım Truckers MP'de 23:57 gibi bir saatte kalkacaktı, ben de ban itirazında bulundum belki erkenden kaldırma umuduyla, ama tam aksine adamlara ban itirazında bulunduğum için 1 hafta daha ban yedim ve artık hesabımın banı 30 Mart'ta kalkmak yerine 6 Nisan'da banım kalkacak, neden böyle oldu?
Eğer hatalıysanız ve gereksiz yere itiraz ettiyseniz banı uzatıyorlar diye biliyorum. Zaten bugün kalkacakmış ne diye itiraz ettinizki?

Az ceza aldığınızı düşünüp uzatmış olabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı