Truckers MP'de emniyet şeridine girmek ban sebebi mi?

Lumberlerr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Truckers MP'de yolu karıştırdığım için eminniyet şeridinden geri dönmeye başladım, bir adam kayıt aldım dedi. Banlanır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emniyet şeridi TMP için park alanı gibi bir şey olarak algılanıyor. Eğer park dışında kullandıysanız (sollama vb.) ban sebebi olabiliyor. Eğer ilk banınızsa 3 gün banlanırsınız, çok da uzun bir süre değil. Aktif yasaklanmanız 2'yi geçerse 3. banınızda adminin kararına göre 3 ay banlanıyorsunuz.

Arkadaşlar Truckers MP'de yolu karıştırdığım için eminniyet şeridinden geri dönmeye başladım, bir adam kayıt aldım dedi. Banlanır mıyım?

Emniyet şeridinde park edebilirsin. Hatta orada sürebilirsinde ama sen ters yönde gitmişsin bu yasak olduğu için ban yemen normal. Konsolun açık ise bu gibi durumlarda chatten disconnect atıp o şekilde dön. Hızlı kayıt alıp konsolu açıp game yazarsan da hızlı şekilde sunucuya geri bağlanırsın hızlı kaydı yükler normal şekilde ban yemeden devam edersin.

Emniyet şeridinde park edebilirsin. Hatta orada sürebilirsinde ama sen ters yönde gitmişsin bu yasak olduğu için ban yemen normal. Konsolun açık ise bu gibi durumlarda chatten disconnect atıp o şekilde dön. Hızlı kayıt alıp konsolu açıp game yazarsan da hızlı şekilde sunucuya geri bağlanırsın hızlı kaydı yükler normal şekilde ban yemeden devam edersin.
Emniyet şeridinden gitmek eğer yol doluysa ban sebebi. Yol boşsa, hiç kimse yoksa gidebilirsin. Adminler sorun etmiyor genelde ama gene de sıkıntılı iş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı