Hayır. Düzeleceğinden pek emin değilim.TruckersMP silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Şimdi denedim olmadı.TruckersMP silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Kankam buda hata veriyor.Çözüm: ETS 2 Crash.log Fatal Error hatası
İlk önce merhabalar. Az önce bir konu açtım ama yanlışlıkla önizleme yerine oluştur kısmına bastım. Bu yüzden konu eksik açıldı ve moderatör yanlış anladı. Konu : ETS 2 Crash.Log Fatal Error hatası - Technopat Sosyal Ben TruckersMP'yi açtığımda ya oyun çöküyor ya da Unreleable Connection hatası...www.technopat.net
Bunu deneyin, ayrıca;
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Program mı hata veriyor? DDU ile ekran kartı sürücünüzü silip tekrar kurun, Temp ve Appdata dosyalarını temizleyin, .NET Framework ve c++ redist paketlerini de yükleyin.Kankam buda hata veriyor.
Sanırsam MP' yi yanlış yere kurmuşsun. Youtube' den videolara bakarak yapabilirsin.TruckersMP ye girip launch ETS2 diyince hata veriyor. Hata bu:
Eki Görüntüle 527877
Nasıl düzelir acaba?
Öyle yaptım zaten? C: > Program dosyaları x86 > Steam > Steamapps > common > ETS2.Sanırsam MP' yi yanlış yere kurmuşsun. Youtube' den videolara bakarak yapabilirsin.
Not: Sadece ETS' yi seçip bırak. Başka bir klasöre tıklama.
ETS beta sürümü mü?Öyle yaptım zaten? C: > Program dosyaları x86 > Steam > Steamapps > common > ETS2.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.