Arkadaşlar TruckersMP'de hatalı sollama nedeniyle perma banlandım. Toplam 5 kere banım olduğu için kaldırma şansı var mı itirazda güzel şeyler söylesem?
TruckersMP ilk çıktığı zamanlar bende perma ban yemiştim kaldırmışlardı. Şimdi oyuncu sayısı ve admin sayısı vs. yükseldiği için eskisi kadar merhametli olmuyorlar maalesef.
Arkadaşlar TruckersMP'de hatalı sollama nedeniyle perma banlandım. Toplam 5 kere banım olduğu için kaldırma şansı var mı itirazda güzel şeyler söylesem?
Güncelleme: Arkadaşlar konuyu görünce 2.kez ban açılma itirazı yaptım. Aynı şekilde güzel şeyler söyledim ve perma banım açılmış Denemekten zarar gelmez.
Güncelleme: Arkadaşlar konuyu görünce 2.kez ban açılma itirazı yaptım. Aynı şekilde güzel şeyler söyledim ve perma banım açılmış Denemekten zarar gelmez.
Güncelleme: Arkadaşlar konuyu görünce 2.kez ban açılma itirazı yaptım. Aynı şekilde güzel şeyler söyledim ve perma banım açılmış denemekten zarar gelmez.