TruckersMP perma ban kalkar mı?

380721

Hectopat
Arkadaşlar TruckersMP'de hatalı sollama nedeniyle perma banlandım. Toplam 5 kere banım olduğu için kaldırma şansı var mı itirazda güzel şeyler söylesem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef. Adamın kaynanasına kadar güzel şeyler söyledim yok arkadaş kaldırmıyorlar.

Güncelleme: Arkadaşlar konuyu görünce 2.kez ban açılma itirazı yaptım. Aynı şekilde güzel şeyler söyledim ve perma banım açılmış :D Denemekten zarar gelmez.

1617374596095.png

Son düzenleme:
Güncelleme: Arkadaşlar konuyu görünce 2.kez ban açılma itirazı yaptım. Aynı şekilde güzel şeyler söyledim ve perma banım açılmış :D Denemekten zarar gelmez.

Eki Görüntüle 954193
Nasıl ya

Eki Görüntüle 954193
Ne yazdığını söylersen deneyebilirim :D
Güncelleme: Arkadaşlar konuyu görünce 2.kez ban açılma itirazı yaptım. Aynı şekilde güzel şeyler söyledim ve perma banım açılmış :D denemekten zarar gelmez.

Eki Görüntüle 954193

Bende yazmıştım bir kere olmadı :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı