S Salih Zeki Decapat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 189 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Merhabalar ETS 2, truckers MP'de oynarken Alt+Tab yapamıyorum, yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar ETS 2, truckers MP'de oynarken Alt+Tab yapamıyorum, yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm 3 3 384311 31 Mart 2021 Salih Zeki dedi: Merhabalar ETS 2, truckers MP'de oynarken Alt+Tab yapamıyorum, yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ctrl+Alt+Delete yap. Görev yöneticisini aç. Açıldığında sağ alt köşeye 2 kere tıkla. Artık masaüstündesin.
Salih Zeki dedi: Merhabalar ETS 2, truckers MP'de oynarken Alt+Tab yapamıyorum, yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ctrl+Alt+Delete yap. Görev yöneticisini aç. Açıldığında sağ alt köşeye 2 kere tıkla. Artık masaüstündesin.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 31 Mart 2021 #2 Salih Zeki dedi: Merhabalar ETS 2, truckers MP'de oynarken Alt+Tab yapamıyorum, yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ctrl+Alt+Delete yap. Görev yöneticisini aç. Açıldığında sağ alt köşeye 2 kere tıkla. Artık masaüstündesin. Artı 1 Eksi Çözüm
Salih Zeki dedi: Merhabalar ETS 2, truckers MP'de oynarken Alt+Tab yapamıyorum, yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ctrl+Alt+Delete yap. Görev yöneticisini aç. Açıldığında sağ alt köşeye 2 kere tıkla. Artık masaüstündesin.