Trump, Zelenski'yi hedef aldı

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Komedi resmen :D
Ben Rusya'nın yerinde olsam sesli şekilde güler ve beni yarı yolda bırakan dostum olacağına böyle mert gibi davranıp adam gibi savaşan düşmanım olsun derdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben Rusya'nın yerinde olsam sesli şekilde güler ve beni yarı yolda bırakan dostum olacağına böyle mert gibi davranıp adam gibi savaşan düşmanım olsun derdim.

Mert gibi derken umarım Ukrayna'yı kastet miyorsunuzdur?

Böyle bilmeden atılmış videolar beni güldürüyor. ABD hiçbir zaman Avrupa'yı, İsrail'i ve Ukrayna'yı bırakmaz. Hele hele en büyük düşmanlarından birinin inanılmaz biçimde zayıfladığı ve zayıflamaya devam ettiği bir savaşı bırakmaz. Böyle videolara pek güvenmeyin.

Süper Güç için en önemli şey denge ve korkutmadır. Rusya ve Çin güçsüz olsa, Avrupa Amerika'ya niye yalakalık etsin? İran bahanesi olmasa, Suudi Arabistan neden Amerikanın yanında dursun neden İsrail Amerikanın ileri karakolu olsun? 11 Eylül saldırılarından beri "Orta Doğu'da olmazsak l, bizi bitirirler" gibi saçma bir kafa ile Okyanusun ötesinden bu coğrafyadaki her şey burunlarını daha da belirgin bir şekilde sokuyorlar.

Rusya güçten düşüyor, düşmemeli. Yoksa Amerika Batılıların koca oğlanı, Rusları döven abisi olamaz. Mahalle tamamen huzurluysa, mahalleyi koruyaj eşkiyanın ne hükmü kalır? Amerika bunu çok iyi biliyor. Çok güzel tiyatrolar oynatıyor, dünyayı iki kutuplu gösteriyor: Otokrasiker ve Demokrasiler. Otokrasi, Çin ve Rusya. Kendileri de güya demokrat tarafın koruyucusu oluyor ve bu bahaneyle ne derse oluyor. Amerika Çin ve Rusya çok özgür ülkeler olsun ve dünya barışını sonuna kadar desteklesin, hatta "Biz de Nato'ya girelim, Nato bir dünya savunma düzeni olsun" diye konuşsun ister mi? Asla istemez. Çünkü o zaman onların pul kadar kıymeti kalmıyor.

Amerikanın köpeği olacağına şerefinle mücadele et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı