TRUST 22983 GXT890 CADA alınır mı?

Evet var istediğin gibi renklendirme yapabilirsin ama efekt veremiyorsun.
Abicim selamlar, ben mekanik bir klavye almak istiyorum. Aklımda Red Switch var ama eğer ki fazlasıyla tavsiye ettiğiniz bir ürün varsa söyleyebilirsiniz. Trust GXT 890 cada ve yanında Trust GXT 766 almayı düşünüyorum. Bunlar 300 TL ediyor, tavsiye eder misiniz veyatta 300 TL civarı bilek destekli bir klavye önerir misiniz. Laptop klavyesi kullandığım için bilek desteksiz bir klavyeye alışabilir miyim bilmiyorum o yüzden bilek desteği benim için önemli.
 
Ah siz yok musunuz her şeye Cooler Master gibi sırf marka olduğu için önerenler. İnsanı forumlarda bir şey sormaya pişman edersiniz vallahi.
Her sorana cevap veriyoruz kalan mesajları da okuduysan. Üzerinden çok zaman geçmiş ne konuştuk hatırlamıyorum ama neyin peşindesin onu hiç anlamadım. Cooler Master'ın bahsettiğim modeli 2017 ve 2018 yıllarında en çok satan modeliydi belki de. Kötü bir ürün değildir yani. Sırf adı var diye önerdiğim bir model değil. Uzun markaların sorunlarını garantilik bir iş başınıza geldiğinde daha iyi anlarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı