Merhabalar 2 saat öncesine kadar gayet sağlıklı bir şekilde kullandığım mikrofonum hiçbir şey yok iken bozuldu ve sadece cızırtı vermeye başladı. Driverleri güncelledim, mikrofon bassını kapattım asla sonuç değişmedi. Sürekli cızırtı veriyor.
Ve şöyle bir sorun gözüme çarptı, mesela mikrofon sesim %65 diyelim, 0 sesin olduğu mikrofon ses düzeyi %0 olmalı ama resmini de paylaşacağım benim mikrofonum sanki ortamda sürekli ses varmış gibi %65'de gösteriyor.
Ekran görüntü paylaşacağım ve yapabilirsem ses kaydı örneği alıp konunun altında paylaşacağım.
Bu da mikrofondan örnek bir ses kaydı;
Ve şöyle bir sorun gözüme çarptı, mesela mikrofon sesim %65 diyelim, 0 sesin olduğu mikrofon ses düzeyi %0 olmalı ama resmini de paylaşacağım benim mikrofonum sanki ortamda sürekli ses varmış gibi %65'de gösteriyor.
Ekran görüntü paylaşacağım ve yapabilirsem ses kaydı örneği alıp konunun altında paylaşacağım.
Bu da mikrofondan örnek bir ses kaydı;
Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.
drive.google.com
Son düzenleyen: Moderatör: