Trust GHS 306 Kulaklık Mikrofonu cızırtı yapıyor

İbrahim26

Megapat
Merhabalar 2 saat öncesine kadar gayet sağlıklı bir şekilde kullandığım mikrofonum hiçbir şey yok iken bozuldu ve sadece cızırtı vermeye başladı. Driverleri güncelledim, mikrofon bassını kapattım asla sonuç değişmedi. Sürekli cızırtı veriyor.
Ve şöyle bir sorun gözüme çarptı, mesela mikrofon sesim %65 diyelim, 0 sesin olduğu mikrofon ses düzeyi %0 olmalı ama resmini de paylaşacağım benim mikrofonum sanki ortamda sürekli ses varmış gibi %65'de gösteriyor.
Ekran görüntü paylaşacağım ve yapabilirsem ses kaydı örneği alıp konunun altında paylaşacağım.
Bu da mikrofondan örnek bir ses kaydı;

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığımın bozulmuş olduğunu düşünmüyorum hocam , sanki yazılımsal bir problem var gibi 0 sesin olduğu bir ortamda sanki sürekli sabit bir ses varmış gibi görmesi yazılımsal bir sorun bence
ses kaydını youtube'a yükleyip paylaşacağım tekrardan.Bu arada kulaklığın mikrofonunu oynattığım zaman bir şey fark etmiyor temassızlık sorunu yok gibi.
Ses youtube linki;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kulaklığımın bozulmuş olduğunu düşünmüyorum hocam , sanki yazılımsal bir problem var gibi 0 sesin olduğu bir ortamda sanki sürekli sabit bir ses varmış gibi görmesi yazılımsal bir sorun bence
ses kaydını youtube'a yükleyip paylaşacağım tekrardan.Bu arada kulaklığın mikrofonunu oynattığım zaman bir şey fark etmiyor temassızlık sorunu yok gibi.
Ses youtube linki;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mikrofonda kesin bir sorun var. Böyle yapması normal bir durum değil.

Bu arada bu iki hatayı almaya başladım ,kulaklıkta her hangi bir sorun yok sağlıklı bir şekilde çalışıyor 7.1 etkin ama mikrofon halen aynı

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    411,7 KB · Görüntüleme: 81
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    376,1 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar bugün ilginç bir şey keşfettim kulaklık sesi değil haraketleri algılıyor ilginç bir şekilde ,bunun elimden geldiğince videosunu çekmeye çalıştım. Bu arada sadece elektriği ileten cisimlere tepki veriyor.
Video linki :

Bilgisayarda farklı bir mikrofon denendi oda aynı hatayı verdi, sorun mikrofonda değil.

Son düzenleme:
Hocam sorun bir ara kendi kendine çözüldü sonrasında tekrardan aynı şekilde bozuldu, ama ben ekran kartımı güncellerken amd hd ses driverini de yükledi ondan sonra bozuldu sorun o zannedersem ve sildiğimdede düzelmedi artık kabullendim kulaklığı kullanmıyorum :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı