Trust GXT 155 alınır mı?

Faragatraz

Decapat
Mouse alırken elime iyi geleni alayım kafasıyla Mediamarkt'da mouse bakıyordum. GXT 155 elime tam oturdu ve rahat da geldi. Yaklaşık 350 TL bütçem var ve daha iyi bir mouse alabilirmiş gibi hissediyorum. Eğer kullananınız varsa tavsiye eder misiniz? Ya da bütçem içerisinde farklı büyük mouselar önerir misiniz?

Rival 600 sorunlu bir üründür bilginiz olsun :) 350-400TL verdikten sonra insanın kafası biraz rahat olsun ister diye tahmin ediyorum.
Sorun yaşayan da var yaşamayan da 1 senedir sıkıntısız kullanan arkadaşım da mevcut 3 ay da kauçuk sorunu yaşayıp sıfırı ile değiştiren de. Şahsen ben o bütçelere çıkabilecek olsam alır bir denerdim her hangi bir sorunda sıfırı ile değişim veya para iadesi yapıyor SteelSeries sıkıntı yok.

Sorun yaşayan da var yaşamayan da 1 senedir sıkıntısız kullanan arkadaşım da mevcut 3 ay da kauçuk sorunu yaşayıp sıfırı ile değiştiren de. Şahsen ben o bütçelere çıkabilecek olsam alır bir denerdim her hangi bir sorunda sıfırı ile değişim veya para iadesi yapıyor SteelSeries sıkıntı yok.
Herkesin tercihi kendine tabi fakat ben artık tavsiye etmiyorum. HyperX Surge geçiş yaptım.

Herkesin tercihi kendine tabi fakat ben artık tavsiye etmiyorum. HyperX Surge geçiş yaptım.
Umarım memnun kalırsınız. HyperX ürünlerini ben de kaliteli buluyorum fakat dediğim gibi şans meselesi olacak ki HyperX Alloy Elite klavyemde şuan W A S D tuşlarında algılama sorunu yaşıyorum son zamanlarda buna R tuşu da eklendi garantiden cevap bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı