Trust GXT 590 vs Trust GXT 1230

Yula dediğimiz 545 oluyor değil mi? Onu almayı düşünüyordum, 220 TL uygun gelmişti.
Ancak ölü bölge olayı doğruysa almayayım, gerek yok.
50-70TL daha verip Muta/Bori alman daha mantıklı. Ortalama 30 saat şarj süresi vaat ediyor. Konfor olarak da F710'dan daha iyi. Fiyatına zaten söz yok çok uygun. Bori modeli XBOX kolu gibi daha ele oturan tombik bir kol. Muta ise DualSense ebatlarında, avuç içinizle sıkmanız gerekiyor. Bori modelini Telefonda da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Seçim size kalmış. Ben Bori'yi tercih ettim şahsen.

Trust gibi bir markanın geçmişi nedir bilemiyorum. Bence Logitech almaya çalış.
Sıfır F710 şu anda 450 TL. Bu fiyatı hak edecek kadar iyi bir gamepad değil bence.
Xbox tasarımındaki gamepadleri kullanamıyorum. Sizce 2. el F310'u 130 TL'ye mi alayım yoksa 275 TL verip Muta mı alayım? Muta parasının karşılığını verir mi? Dayanıklı mıdır ve bozulursa servisi iyi midir?

Muta almak daha mantıklı o zaman. Kullananlar sağlam diyor, kutu içeriği de gayet güzel. Bozulma konusunda sıkıntınız olmasın Trust yardımcı olur. Şahsen eskiden mavi mikrofonunu kullandığımda dönüştürücü parçası bozulmuştu ve ben de mail atmıştım servise göndermeden. Herhangi bir şekilde geri dönüş yapmamışlardı, birkaç hafta sonra bi paket geldi içerisinde de dönüştürücü parça vardı. O yüzden Trust'a güvenim tam benim.

Muta'nın paketinden şu şekilde değişen tuş takımı da çıkıyor.

Amazon'da GXT 1230 yorumları pek iç acıcı değil, haberiniz olsun arkadaşlar.

Ben en iyisi 130 TL verip F310 alayım. Logitech kullanmayacaktım bir daha ama bu fiyatlar yüzünden zorunda gibiyiz. 2. el kovalamaya devam.

Şimdi okudum da alanlar 50 yaşındaki dayılar herhalde. Birisi Tuş diziliminden dolayı oynayamamış. Diğeri kolun arkadaki switch ayarını yapmadan (inxput deniyordu sanırsam) yarış oyunu oynamaya çalışmış. Birisi de Windows 11 de sıkıntı çıkarmış diye 1 yıldız vermiş. Genellikle kullanıcıyla alakalı yorumlar. Yıldıza pek bakmamak gerek, yorum içeriklerini okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…