Trust GXT 590 vs Trust GXT 1230

Şimdi okudum da alanlar 50 yaşındaki dayılar herhalde. Birisi Tuş diziliminden dolayı oynayamamış. Diğeri kolun arkadaki switch ayarını yapmadan (inxput deniyordu sanırsam) yarış oyunu oynamaya çalışmış. Birisi de Windows 11 de sıkıntı çıkarmış diye 1 yıldız vermiş. Genellikle kullanıcıyla alakalı yorumlar. Yıldıza pek bakmamak gerek, yorum içeriklerini okuyun.
Emin olamadım açıkçası, xinput ayarı yapıldıktan sonra R2 ve L2 tuşlarının hassasiyetleri düzeliyor mu yani? Birisi 6 ay içinde tuş bozuldu tarzı bir şey yazmış, o yüzden içime bir şüphe düştü.

Ben de kontrolcü bakıyorum ve bu 3 ürün(1 2 3) arasında kaldım. Galiba en iyisi Bosi olan. Konuyu takipteyim.
Hiç atraksiyona girmeden 30 TL indirimiyle birlikte 250 TL'ye F310 da alınabilir.
Ama hem kablolu hem titreşim özelliği bile olmayan bir alete 250 TL verilir mi, size kalmış.

Hiç atraksiyona girmeden 30 TL indirimiyle birlikte 250 TL'ye F310 da alınabilir.
Ama hem kablolu hem titreşim özelliği bile olmayan bir alete 250 TL verilir mi, size kalmış.

Bence verilmez, açıkçası GXT 1230 oldukça hoş duruyor, sanırım alacağım. Emin olamadığım tek nokta arka tetiklerin yarış oyunlarında sorun çıkarıp çıkarmayacağı, birkaç yoruma denk geldim bu konuyla ilgili ve tetiklerin kademeli olarak inmediğini okudum.

Bence hak etmiyor o parayı, hem kablolu hem de titreşim yönünden eksik. İtopya iade konusunda nasıl biliyor musunuz?

@Yunus Emre Gürbüz @Ricks @polat.cbk Hocalar, F310 için internette bağlantısı kopuyor demişler. Ama F310 kablolu bir gamepad. Kablolu gamepadde bile bağlantı kopabiliyor mu? Nasıl oluyor bu iş?
Hayır ya öyle saçmalık mı olur, F310 gerçekten kaliteli bir gamepaddir ve üzmez, içinde hiç kuşku olmasın, alacağın kişi seni dolandırmadığı sürece sorun yok.

@Yunus Emre Gürbüz @Ricks

1641488772182.png

F310'a gelmiş bu yorumlar. Eskiden F710 ilanı falandı da ondan mı kaldı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı