Eki Görüntüle 1262699
F310'a gelmiş bu yorumlar. Eskiden F710 ilanı falandı da ondan mı kaldı acaba?
Stil: Kablosuz yazıyor, büyük ihtimalle önceden F710 satışı da vardı.
Eki Görüntüle 1262699
F310'a gelmiş bu yorumlar. Eskiden F710 ilanı falandı da ondan mı kaldı acaba?
Evet o ayar çok önemli. x-input / direct input ayarı uyumluluk ayarıdır. Direct input eski tarz konsol oyunlarıdır yani hassasiyet ayarı olmayan oyunlar. Xinput ise XBOX uyumlu oyunlardır. Yani XBOX kolu gibi kullanıyorsunuz hassasiyet ayarı var.Emin olamadım açıkçası, xinput ayarı yapıldıktan sonra R2 ve L2 tuşlarının hassasiyetleri düzeliyor mu yani? Birisi 6 ay içinde tuş bozuldu tarzı bir şey yazmış, o yüzden içime bir şüphe düştü.
Tamamdır teşekkür ederim, alıyorum öyleyse. Bu dediğiniz F310'da da var mı acaba?Evet o ayar çok önemli. x-input / direct input ayarı uyumluluk ayarıdır. Direct input eski tarz konsol oyunlarıdır yani hassasiyet ayarı olmayan oyunlar. Xinput ise XBOX uyumlu oyunlardır. Yani XBOX kolu gibi kullanıyorsunuz hassasiyet ayarı var.
Var tabii. Günümüzde çıkan ve bu ayarın olmadığı bir kol hatırlamıyorum. Dandik modellerde bile var. Tek sorun bu otomatik bir ayar değil, kullanıcının ya mod düğmesinden ayarlaması gerekiyor ya da kaydırmalı switchten ayarlaması gerekiyor. Bunu bilmeyenler sorun yaşayabilir.Tamamdır teşekkür ederim, alıyorum öyleyse. Bu dediğiniz F310'da da var mı acaba?
Yanlış tarif ettim, bu dediğiniz hassasiyet değişme olayı F310'da da var mı diyecektim ancak test etmeye karar verdim sorana kadarVar tabii. Günümüzde çıkan ve bu ayarın olmadığı bir kol hatırlamıyorum. Dandik modellerde bile var. Tek sorun bu otomatik bir ayar değil, kullanıcının ya mod düğmesinden ayarlaması gerekiyor ya da kaydırmalı switchten ayarlaması gerekiyor. Bunu bilmeyenler sorun yaşayabilir.
Tamamdır teşekkür ederim, alıyorum öyleyse. Bu dediğiniz F310'da da var mı acaba?
GXT 1230.Ne alıyorsunuz hocam?
Alabildiniz mi? 1230'a mı karar verdiniz son olarak?Almaya niyetlendik bu sefer de İtopya hata veriyor![]()
Evet 1230 aldım, nasıl olsa iade edilebiliyor, tetik hassasiyeti sorunu olursa iade etmeyi planlıyorum. Bosi biraz kaba geldi bana açıkçası.Alabildiniz mi? 1230'a mı karar verdiniz son olarak?
DS dizaynı daha iyidir hocam zaten Xbox'tan. Eli daha az yorar. Hayırlı olsun, umarım istediğiniz gibi bir şey çıkar.Evet 1230 aldım, nasıl olsa iade edilebiliyor, tetik hassasiyeti sorunu olursa iade etmeyi planlıyorum. Bosi biraz kaba geldi bana açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.