- Makaleler
- 4
Xotran.
Bişey sorucam bu mouse fiyatına göre en iyi mouse ise neden gamepower kyojin gibi ürünlerden daha az alınıyor görünüşü yüzünden miXotran.
Bir şey soracağım bu mouse fiyatına göre en iyi mouse ise neden Gamepower kyojin gibi ürünlerden daha az alınıyor görünüşü yüzünden mi?
Rival 3 gibi berbat bir mouse nasıl en popülerse öyle. Gamepower ve Rampage bu Çin taktiğini yapsa da berbat markalar. RGB sayesinde alıyorlar.Bişey sorucam bu mouse fiyatına göre en iyi mouse ise neden gamepower kyojin gibi ürünlerden daha az alınıyor görünüşü yüzünden mi
Bunlar yüzünden düşük bütçeli oyuncular zor durumda kalıyor resmen oyuncu düşmanıymış bunlar sayenizde bir şeyler öğrendim Performax gerçekten kral bir markaymış rgbye abanmak yerine sensöre ve performansına abanmışRival 3 gibi berbat bir mouse nasıl en popülerse öyle. Gamepower ve Rampage bu Çin taktiğini yapsa da berbat markalar. RGB sayesinde alıyorlar.
Xotran tabii ki hocam. Gametech fare alınmaz.Arkadaşlar öncelikle hepinize selam bu konuda gerçekten sizin fikirlerinize ihtiyacım var ben az önce Trust kusan adlı bir mouse sipariş verdim ve istersem siparişi iptal edip paramı geri alabilirim. Sizce iptal edip paramı alıp xotran mı sipariş ediyim yoksa Trust kalsın mı? Çünkü internette sabahtan beri araştırıyorum ve herkes Trust kusanı çok seviyor Performax xotran ise çok az bir kitleye sahip ama o kitle de çok iyi olduğunu söylüyor. Çok arada kaldım dürüst olun düşük sens oynayan bir oyuncuya hangisini önerirsiniz. Ya da 300 TL olan Gametech adlı fareyi mi alayım?
Harbi mi gametech efsane bir şey diye duydum fiyatına göre. Xotran gametechden iyi mi?Xotran tabii ki hocam. Gametech fare alınmaz.
Evet ama Gametech farenin modeli ne?Harbi mi gametech efsane bir şey diye duydum fiyatına göre. Xotran gametechden iyi mi?
Modele göre değişir hocam. Ama bu fiyatta kesinlikle Xotran.Harbi mi gametech efsane bir şey diye duydum fiyatına göre. Xotran gametechden iyi mi?
https://www.hepsiburada.com/gametec...edli-drag-click-oyuncu-mouse-pm-HBC000018L5X5 abi bu hem malzeme kalitesi olarak mükemmel sensörü de iyi diyebiliyorum xotran nasıl bundan iyi olabilir 300 tl sonuçtaEvet ama Gametech farenin modeli ne?
https://www.hepsiburada.com/gametec...edli-drag-click-oyuncu-mouse-pm-HBC000018L5X5 abi bu hem malzeme kalitesi olarak mükemmel sensörü de iyi diye biliyorum xotran nasıl bundan iyi olabilir 300 tl sonuçta
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.