İyi de Kaspersky açıkken Windows Defender çalışmaz zaten. Nasıl tespit etti?Hangi siteden girdi acaba en son Roblox'un sitesine falan girmiştim başka hiçbir türlü bilinmeyen salak saçma bir siteye girmedim acaba Windows saçmalamış olabilir mi çünkü ciddi bir şey olsaydı Kaspersky alarm verirdi sitede Kaspersky hiçbir bildirim veya hiçbir şey atmadı Kaspersky'ın bütün web korumaları vs her şey açık.
False positive olması yüksek yanlış uyarıdır ama sen yine de güvenlik önlemlerini al.
İyi de Kaspersky açıkken Windows Defender çalışmaz zaten. Nasıl tespit etti?
Yanlış pozitif olduğunu düşünüyorum. ESET Online Scanner ve Emsisoft Emergency Kit ile tarama yapın.Vallahi her türlü önleme almama rağmen bu bilgisayara giren virüse hayran kaldım gerçekten.
Windows Defender'de tarama yaptım ama hemen öncesinde Kaspersky'dan taradığımda hiçbir şey çıkmadı.
Yanlış pozitif olduğunu düşünüyorum. ESET Online scanner ve Emsisoft emergency kit ile tarama yapın.
ESET indirip deneyebilir misiniz o yardımcı olabilir bir de Malwarebytes.
İyi bir AV. Sadece yanlış pozitif olup olmadığını doğrulamak için bu 2 tarama aracını önerdim.Kaspersky iyi bir antivirüs değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.