discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 11 Ağustos 2023 #31 Edge'yi böyle silebilirsin ve Firefox kurabilirsin hem rahatlamış olacaksın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim işim var baybay.
Edge'yi böyle silebilirsin ve Firefox kurabilirsin hem rahatlamış olacaksın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim işim var baybay.
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #32 discordf dedi: Edge'yi böyle silebilirsin ve Firefox kurabilirsin hem rahatlamış olacaksın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim işim var baybay. Genişletmek için tıkla... Firefox güvenilir mi emin miyiz?
discordf dedi: Edge'yi böyle silebilirsin ve Firefox kurabilirsin hem rahatlamış olacaksın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim işim var baybay. Genişletmek için tıkla... Firefox güvenilir mi emin miyiz?
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 11 Ağustos 2023 #33 Emin değilsen araştırabilirsin ama her yerde güvenilir deniliyor bende kullanıyorum sıkıntı yok.
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #34 discordf dedi: Emin değilsen araştırabilirsin ama her yerde güvenilir deniliyor bende kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır biraz araştırıp deneyeceğim teşekkür ederim bu arada bir fotoğraf atmiştim gerçek zamanli korumayi açamiyorum nasıl açacağım. discordf dedi: Emin değilsen araştırabilirsin ama her yerde güvenilir deniliyor bende kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım çok garip bilgisayar açılırken mesela Kaspersky direk açılmıyor birazcık bekliyor o sırada güvenlik olmuyor mu? Son düzenleme: 11 Ağustos 2023
discordf dedi: Emin değilsen araştırabilirsin ama her yerde güvenilir deniliyor bende kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır biraz araştırıp deneyeceğim teşekkür ederim bu arada bir fotoğraf atmiştim gerçek zamanli korumayi açamiyorum nasıl açacağım. discordf dedi: Emin değilsen araştırabilirsin ama her yerde güvenilir deniliyor bende kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım çok garip bilgisayar açılırken mesela Kaspersky direk açılmıyor birazcık bekliyor o sırada güvenlik olmuyor mu?