Çözüldü tsdtocl.com güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

notmythier

Centipat
@Fıratt10
Hocam merhabalar. Konu açamıyorum ve güvenlik konusunda hatırımda kalan tek isim sizsiniz. Bu siteyi VirüsTotal'de tarattım sadece bir ismini bilmediğim antivirüs markası malicious dedi. False-positive değil mi diye bakar mısınız?;

Son düzenleyen: Moderatör:
@Fıratt10
Hocam merhabalar. Konu açamıyorum ve güvenlik konusunda hatırımda kalan tek isim sizsiniz. Bu siteyi VirüsTotal'de tarattım sadece bir ismini bilmediğim antivirüs markası malicious dedi. False-positive değil mi diye bakar mısınız?;
Yanlış pozitif.

@Fıratt10
Hocam merhaba. Konu açamıyorum ve güvenlik konusunda hatırımda kalan tek isim sizsiniz. Bu siteyi VirusTotal'de tarattım sadece bir ismini bilmediğim antivirüs markası malicious dedi. False-positive değil mi diye bakar mısınız?

Hocam merak ettim de bu siteyi aratma sebebiniz nedir?

Hocam valla az kalsın kalp krizi geçiriyordum. Chrome'un Site Ayarları kısmında vardı, büyük ihtimalle reklam veren bir site ama ben hiç girmedim, reklamlardan olabilir.

Teşekkürler hocam. Çok sağolun, hangi dine inanıyorsanız ona göre ödül alırsınız umarım. Peki şu yanlış pozitif olayını nasıl anlarız onu kısaca özetleyebilir misiniz?

Bilinen Anti-Virüs motorları zararlı olarak işaretlemiş mi, toplam kaç AV zararlı olarak görmüş ya da geçerli güvenlik sağlayıcınız hangi tespit yöntemi ile algılamış kontrol edin.

Tam analiz içinde Hybrid Analysis raporu hazırlayabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, içimdeki "Acaba virüs mü?" soruları gitti. Zararsız olduğunu öğrendim ya, rahat uyurum artık.

Hocam siz hybrid analysis sonucu yaptırmış mıydınız bu site için?

Hocam @Fıratt10 rahatsız ediyorum ama görmüş müydünüz mesajı?

Teşekkürler hocam, içimdeki "Acaba virüs mü?" soruları gitti. Zararsız olduğunu öğrendim ya, rahat uyurum artık.

Hocam @Fıratt10 rahatsız ediyorum ama görmüş müydünüz mesajı?
Şimdi gördüm.

Sorun yok temiz.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı