TSK güçlü mü?

Değil. Birçok anlamda geride. Bu açıklarını kapatmaya çalışsa bile arkasında çok büyük bir ekonomik açık var. Devlette ne uzun süre bir savaşı devam ettirecek ne de birden fazla projeyi idare ettirecek maddi kaynak var. Bundan dolayı birçok proje sürekli ya erteleniyor ya da hiçbir zaman gerçeğe ulaşamıyor. Birkaç çapulcu çok rahat elini kolunu sallaya sallaya üs basabiliyor. Onu bıraktım birileri rahat rahat sınırdan geçebiliyor. Bir de derler ki "Hudut namustur." ...
 
Deniz kuvvetlerimiz güçlü, yeni gemilerle daha da güçlenecek. Kara kuvvetleri de Altay tankı gelince çok daha güçlü olacak. Hava kuvvetlerimiz ise eski. Çevre devletler (Mısır, Yunanistan, İsrail) hava kuvvetlerini güçlendiriyor.

(Sadece Ortadoğu bakımından konuşuyorum.)

Hayır. Yeterli kaynağı yok olası topyekün bir savaş durumunda. Dağdaki teröristleri kovalamak başka.

Var hocam. Sadece topyekün bi' savaşa ekonomimiz yeterli gelmez. :)
 
Deniz kuvvetlerimiz güçlü, yeni gemilerle daha da güçlenecek. Kara kuvvetleri de Altay tankı gelince çok daha güçlü olacak. Hava kuvvetlerimiz ise eski. Çevre devletler (mısır, Yunanistan, İsrail) hava kuvvetlerini güçlendiriyor.

(Sadece Orta Doğu bakımından konuşuyorum.)

Var hocam. Sadece topyekün bi' savaşa ekonomimiz yeterli gelmez. :)

Deniz kuvvetleri güçlü değil 1990'dan kalma gemi var Türk donanmasında Yunanistan bile donanmayı yer.
 
Deniz kuvvetleri güçlü değil 1990'dan kalma gemi var Türk donanmasında Yunanistan bile donanmayı yer.

Yapılan modernizasyonlardan haberiniz var mı? Ve eski gemi yoktur, bakımsız gemi vardır anlayışı olur donanmada. Modernizasyonları tam gemilerimizin. Yunan donanmasını rahat şekilde ezer. Tabi İtalya, Fransa gibi devletlerle karşılaşmazsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı