Hocam o zaman da çok gerideydik. Koşa koşa ölüme gidiyorlardı resmen.Hocam o zaman ki teknolojik makas şu an ki ile aynı mı? Şu an çok gerideyiz.
Hocam o zaman da çok gerideydik. Koşa koşa ölüme gidiyorlardı resmen.Hocam o zaman ki teknolojik makas şu an ki ile aynı mı? Şu an çok gerideyiz.
O zaman kuantum teknolojisi bilinmiyordu. Şu an rusların, almanların, amerikanın elinde ne teknoloji vardır hayal dahi edemem.Hocam o zaman da çok gerideydik. Koşa koşa ölüme gidiyorlardı resmen.
Tsk güçlüdür. Ama hala içerisinde kurtçuklar var. Onların da tamamen temizlenmesi lazım.
Hala ABD Rusya seviyesinde değiliz. Ama Avrupa ülkelerine de pabuç bırakmayız.
Savaş teknolojisi önemli. Türkiye de son çeyrek asırda güzel yatırımlar yaptı, yapıyor bu alanda.
SİHA gibi savaş jetlerine göre çok basit kalan bir teknolojinin bile Libya'da, dağlık karabağ'da nasıl dengeleri değiştirdiğini gördük.
Daha yolumuz uzun.
Çin, ABD, Rusya ve ab arasındaki çekişmelerden faydalanmayı bilmeli ve kendimizi, ordumuzu daha da geliştirmeliyiz.
Hükümetler ülke kaynaklarını bu alanda harcamalı.
O zaman kuantum teknolojisi bilinmiyordu. Şu an Rus'ların, almanların, Amerika'nın elinde ne teknoloji vardır hayal dahi edemem.
O zaman kuantum teknolojisi bilinmiyordu. Şu an Rus'ların, almanların, Amerika'nın elinde ne teknoloji vardır hayal dahi edemem.
Hocam bilinmiyordu ama şöyle bakın olaya. Şu an Amerika ile aramızda ne kadar fark var teknoloji konusunda? Bayağı var. Bunu sayıyla değerlendirelim. 10 diyelim. O zamanki fark 20 idi. O kadar kötü durumdaydık ki 15 16 yaşındaki çocuklar savaşa gönderildi.O zaman kuantum teknolojisi bilinmiyordu. Şu an Ruslar'ın, Almanlar'ın, Amerika'nın elinde ne teknoloji vardır hayal dahi edemem.
Şu an 10 değil kardeşim 50 gibi bir fark var.Hocam bilinmiyordu ama şöyle bakın olaya. Şu an Amerika ile aramızda ne kadar fark var teknoloji konusunda? Bayağı var. Bunu sayıyla değerlendirelim. 10 diyelim. O zamanki fark 20 idi. O kadar kötü durumdaydık ki 15 16 yaşındaki çocuklar savaşa gönderildi.
O zaman da 100 demek ki.Şu an 10 değil kardeşim 50 gibi bir fark var.
Kardeşim o zaman tüfek, tank , uçak harici hangi teknoloji var bir aydınlat bakalım beni. Şu an kurşun bile atmadan senin askerini kimyasal, biyolojik silahlar ile öldürürler.O zaman da 100 demek ki.
Türkiye de kimyasal veya biyolojik silah kullanabilir ancak bazı kültür farkları var. Türk ordusu bunu tercih etmez. Bu güçsüzlük değildir.Kardeşim o zaman tüfek, tank , uçak harici hangi teknoloji var bir aydınlat bakalım beni. Şu an kurşun bile atmadan senin askerini kimyasal, biyolojik silahlar ile öldürürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.