bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 789 Çözümler 3 28 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar seçimin sonucunu herkes biliyordur. Kötü yönetim devam ederse TSK sizce yönetime el koyabilir mi? Ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
Arkadaşlar seçimin sonucunu herkes biliyordur. Kötü yönetim devam ederse TSK sizce yönetime el koyabilir mi? Ne düşünüyorsunuz?
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 28 Mayıs 2023 #2 TSK iktidarın elinde hiçbir şey yapmazlar.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 28 Mayıs 2023 #3 Şu anki TSK öncekiler gibi değil, mesela daha demin sözleşmeli erlerin yükselerek albay ve yarbay gibi rütbelere ulaşabileceğinden bahsediliyor. Çok umutlanmayın derim.
Şu anki TSK öncekiler gibi değil, mesela daha demin sözleşmeli erlerin yükselerek albay ve yarbay gibi rütbelere ulaşabileceğinden bahsediliyor. Çok umutlanmayın derim.
AdemTR Centipat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #4 Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat.
Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat.
GeOX1881 Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 28 Mayıs 2023 #5 O kadar insanın içinden bir tane daha kenan evren çıkar herhalde. Sürprizbozan dimi
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 28 Mayıs 2023 #6 El koysun zaten kötü olan durum ekstra kötüleşsin. Gerçi ordu eski ordu değil.
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #7 TSK ne yapabilirki şimdi iktidar oralarında içine girmiştir.
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 789 Çözümler 3 29 Mayıs 2023 #8 AdemTR dedi: Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat. Genişletmek için tıkla... AdemTR dedi: Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat. Genişletmek için tıkla... Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu?
AdemTR dedi: Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat. Genişletmek için tıkla... AdemTR dedi: Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat. Genişletmek için tıkla... Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu?
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 6.217 Çözümler 13 Yer İzmir 29 Mayıs 2023 #9 bayburak dedi: Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu? Genişletmek için tıkla... Yaşı elvermiyor boşver. Koyabilir ama buna darbe denir işte. Anayasa ile alakalı birşeyler söylenmiş ondan emin değilim.
bayburak dedi: Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu? Genişletmek için tıkla... Yaşı elvermiyor boşver. Koyabilir ama buna darbe denir işte. Anayasa ile alakalı birşeyler söylenmiş ondan emin değilim.
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 789 Çözümler 3 29 Mayıs 2023 #10 AdemTR dedi: Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat. Genişletmek için tıkla... AdemTR dedi: Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat. Genişletmek için tıkla... Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu? Grim Reaper dedi: Yaşı elvermiyor boşver. Koyabilir ama buna darbe denir işte. Anayasa ile alakalı birşeyler söylenmiş ondan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar.
AdemTR dedi: Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat. Genişletmek için tıkla... AdemTR dedi: Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat. Genişletmek için tıkla... Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu? Grim Reaper dedi: Yaşı elvermiyor boşver. Koyabilir ama buna darbe denir işte. Anayasa ile alakalı birşeyler söylenmiş ondan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar.