bayburak
Decapat
Umarım ciddi değilsindir. Eğer öyleysen bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum kardeşim.
Umarım ciddi değilsindir. Eğer öyleysen bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum kardeşim.
Arkadaşlar seçimin sonucunu herkes biliyordur. Kötü yönetim devam ederse tsk sizce yönetime el koyabilir mi? Ne düşünüyorsunuz?
Tövbe tövbe doktorla alakası ne. Islam böyle diyor!Umarım ciddi değilsindir. Eğer öyleysen bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum kardeşim.
Allah'ın peynirin kilosunu 200₺ yapmak isteyeceğini sanmıyorum. İstese dahi ekonomi iyiye gidince hükümetin başarısı, kötüye gidince Allah'ın yaptığı mı oluyor? E siz şirk koşuyorsunuz, hatta şirke depar atıyorsunuz
Ayrıca madem allah fiyatları belirliyor, neden hristiyan ülkelerde neredeyse her şey daha ucuz? neden müslüman Türkiye'de allah fiyatları yüksek tutuyor?Tövbe tövbe doktorla alakası ne. Islam böyle diyor!
İslam fiyatları Allah belirler diye bir şey demiyor. Sadece haksız kazanç ve aşırı fazla kar oranı yasaktır diyor.Tövbe tövbe doktorla alakası ne. İslam böyle diyor!
Batı ülkeleri ilim ve bilimi takip ediyor.Ayrıca madem allah fiyatları belirliyor, neden hristiyan ülkelerde neredeyse her şey daha ucuz? neden müslüman Türkiye'de allah fiyatları yüksek tutuyor?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.