Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat.
Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu?Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat.
Yaşı elvermiyor boşver. Koyabilir ama buna darbe denir işte. Anayasa ile alakalı birşeyler söylenmiş ondan emin değilim.Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu?![]()
Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat.
Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu?Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat.
Teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar.Yaşı elvermiyor boşver. Koyabilir ama buna darbe denir işte. Anayasa ile alakalı birşeyler söylenmiş ondan emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.