TSK yönetime el koyabilir mi?

Şu anki TSK öncekiler gibi değil, mesela daha demin sözleşmeli erlerin yükselerek albay ve yarbay gibi rütbelere ulaşabileceğinden bahsediliyor. Çok umutlanmayın derim.

O kadar insanın içinden bir tane daha kenan evren çıkar herhalde.
dimi

TSK ne yapabilirki şimdi iktidar oralarında içine girmiştir.

Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat.

Ben bile 15 yaşındayım böyle ergen yazıları görünce gülesim geliyor. Ekşi sözlük değil burası adı üzerinde Technopat.
Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu? :D

Nesi ergen söylesene? Gayet ciddi bir soru sormuştum burada ülkemizin kötü yönetimi söz konusudur ayrıca konu hakkında bilgim yoktu?
Yaşı elvermiyor boşver. Koyabilir ama buna darbe denir işte. Anayasa ile alakalı birşeyler söylenmiş ondan emin değilim.
Teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı