TT 1000 Mbps vs Kablonet 1000 Mbps

AttackhanC

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Antalya da yaşıyorum. Yaşadığım site yeni yapılan bir yer olduğu için aynı anda hem TT hem Kablonet hem de Superonline kendi altyapıları ile 1000 Mbps hizmet veriyor. 1 yıldır Superonline kullanıyorum ama hiç memnun değilim. TT ve Kablonet arasında kaldım. TT 15 ay taahhüt istiyor ve aylık 900 TL gibi bir ücret çıkıyor. Kablonet ise TV hizmeti de dahil olarak 24 ay taahhüt istiyor ve ilk 12 ay 780 sonraki 12 ay 880 TL ücret çıkıyor. Daha önce Ankara'da 200 Mbps TT kullanıyordum ve memnundum ama Antalya'da aynı hizmeti alır mıyım emin olamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

2017 yılından beri kullanıyorum. Bu yılın başında docsis alt yapısından gpon altyapısna geçtim. 1000/125 lik paketi kullanıyorum. Eski alt yapıda 20 30 arası pingim vardı şimdi 10 18 arası. Bu zamana kadar kablonet kaynaklı çok fazla bir sorun yaşamadım. Vaad ettiği hızları her zaman aldım. Tavsiye ederim. Artı olarak şunu diyebilirim verdikleri ont modemin eski modemden çok daha iyi olması. Not:Bu süreçte adres değişikliği yapmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı