TT abonelik başlatma ve VDSL'e geçiş

Ankara Öveçler'de SOL altyapısı ile fiber kullanıyorum. Baba evinde Artvin'de ise 6 senedir TTNET altyapısı ile SOL 8 megabit'e kadar limitsiz bir ADSL internet kullanıyoruz. Önceki yorumumda vermiş olduğum kıyas ADSL internet içindi. Altyapı ya da şartlar ne olursa olsun bir bölgede SOL hizmet veriyor ise, TTNET benim gözümde her zaman eziyet, sinir ve küfürden ibarettir.
Peki SOL ADSL ve TT ADSL arasında fark var mıydı? Ping, Hız , Kopma durumu olarak vs?
Hocam onun sistemde arıza olduğunu düşünüyorum. Benim altyapım daha önce VDSL olarak görünüyordu ve ADSL düştü. Şu an ADSL görünüyor. Ancak halen VDSL kullanıyorum. 50mbps.
Hocam sistemlik bir şey değil yukarı @Ulunay hocam aydınlatmış zaten. Port ve Anlaşma durumlarıyla ilgili. Diğer firmalardan ret almıştım çünkü buna istinaden konuşuyorum. TT kendine ait kimseye vermediği özel Portları var. Zaten altyapıların hepsi onların isterse bağlatabilir ama diğer firmalar bağlatamaz.

Elbette. Ben TTnet'i terketmemin sebebi, internete para ödüyordum, kullanamıyordum. ping açısından sorun yoktu ama interneti kullanamıyordum. 0.64kps ile ekran görüntüm var günlerce. Muhattap aradığınızda da sorun var deyip geçiştiriyorlardı ya da sorunu kendileri de bulamıyorlardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı