TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Anladım detaylı bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. O zaman beklemede kalayım dilekçe vermeye gerek yok ise. Muhtemelen 1 seneyi bulur belki geçer.

Hocam yol göstermeniz tavsiye vermeniz ve sonunda amacına ulaşmanıza sevindim,benim sokağım da her bina da internet var,2 metre yanımdaki bina sakinleri bile internet kullanabiliyor,ama ben kullanamıyorum, binam da internet namına 1 kutu yok, evimizin hemen önünde en fazla 25-30 metre ilerisinde telefon direği ve kutusu mevcut,ben kendi imkânım ile ne yapabilirim,ve nasıl kime yaptıra bilirim, bununla ilgili yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana.

Hocam yol göstermeniz tavsiye vermeniz ve sonunda amacına ulaşmanıza sevindim,benim sokağım da her bina da internet var,2 metre yanımdaki bina sakinleri bile internet kullanabiliyor,ama ben kullanamıyorum, binam da internet namına 1 kutu yok, evimizin hemen önünde en fazla 25-30 metre ilerisinde telefon direği ve kutusu mevcut,ben kendi imkânım ile ne yapabilirim,ve nasıl kime yaptıra bilirim, bununla ilgili yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana.

İyiymiş benim de tam 1 yıl önce ADSL altyapımı VDSL'e çevirdiler keriz gibi fiber bekliyorum. Asıl koyan tarafı binamın 10-15 metre arkasındaki arsayı müteahhite verdiler yeni bina yapıldı orada fiber var ve bizim binada yok.
Ben de uğraşmak isterim ama bakalım binadakiler ne diyecek buna, hazır internet bağlantıları var daha uğraştırıcı işlere girmek isteyeceklerini sanmıyorum, aboneliklerini yenilemekten falan korkabilirler.

Hocam esasen kendi imkanlarımız ile bir şeyler yapabilmek zor. TT ekibine telefon direğinden kablo çektirenler olmuş ama ne kadar işe yarar bilemiyorum. Neticede adreste altyapı tanımlı değilse sadece kablo çektirmek bir işe yaramaz. O adrese abonelik açılamaz altyapı tanımlı olmadığı için.
Sizin de izleyebileceğiniz en iyi yol dilekçe gibi duruyor hocam. Ama öncesinde BTK, Açık Kapı gibi mecraları kullanabilirsiniz fakat çok bir beklentiniz olmasın. Gördüğünüz gibi kopyala-yapıştır cevaplarla çok sık karşılaşıyoruz.

İkiniz de Kamu denetleme kurumu ve TBMM E-Dilekçe üzerinden şikayet oluşturun. Sürekli BTK'dan şikayet kaydı açın bu firmalara böyle dayatmaya yapacaksın ki sonra getirecek.

Teşekkürler hocam

İkiniz de Kamu denetleme kurumu ve TBMM E-Dilekçe üzerinden şikayet oluşturun. Sürekli BTK'dan şikayet kaydı açın bu firmalara böyle dayatmaya yapacaksın ki sonra getirecek.
Şimdilik normal yazdım ama muhtemelen bir şey çıkmayacak, yine de bekleyeceğim daha sonra apartmandan imza toplamaya çalışıp bu sefer açık kapıyı falan da denerim.

Dilekçeyi yazıp nereye ya da nerelere vermem gerekiyor arkadaşlar kesin bilgi sahipleri yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…