TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Olabilir hocam neticede muhtar bir devlet yetkilisi. İşe yarayabilir denemek lazım.

Aleykümselam hocam.
Müşteri hizmetleriyle pek ilerleme kaydedilmez hocam genelde. Onlar da altyapı sorgularlar ve sizin gördüğünüzden başka bir şey görmezler. Ekranda ne yazıyorsa onu söylerler. Bu altyapı meseleleri onların işi değildir. O yüzden müdürlükteki planlama birimiyle görüşmeniz daha iyi olacaktır.

Hocam bir de ben şimdi aile binasında oturuyorum 5 katlı bir bina toplamda anlamadığım şey şu 5 kişinin imzasini attik diyelim bu imza fiber geldikten sonra zorunlu abone olacağım gibi bir şey mi yoksa imza atiyorum sadece fiber gelsin ben abonede olmam isteğime bağlı gibi bir şey mi tam anlatamadım sanırım ama sizin anlayacağınızı düşünüyorum.

@Dejuf

Hocam bir de ben şimdi aile binasında oturuyorum 5 katlı bir bina toplamda anlamadığım şey şu 5 kişinin imzasini attik diyelim bu imza fiber geldikten sonra zorunlu abone olacağım gibi bir şey mi yoksa imza atiyorum sadece fiber gelsin ben abonede olmam isteğime bağlı gibi bir şey mi tam anlatamadım sanırım ama sizin anlayacağınızı düşünüyorum.

@Dejuf
Yok sadece isteğini belirtir o imza, altyapı geldiğinde abone olma gibi bir zorunlulukları yok ister olurlar ister olmazlar

@Dejuf
Yok hocam abone olma zorunluluğu gibi bir durum yok. O imza sadece "fiber altyapı istiyorum" anlamına gelen bir imza yani. Cezai bir işlem olmaz.

Yok hocam abone olma zorunluluğu gibi bir durum yok. O imza sadece "fiber altyapı istiyorum" anlamına gelen bir imza yani. Cezai bir işlem olmaz.

Eyvallah hocam vallahi çok şey bilmiyorum ondan soruyorum ortalama kaç imza gerekir bir de yazacağımız dilekçeyi nerelere göndermem gerek birçok yer daha faydalı olur bence.

Eyvallah hocam vallahi çok şey bilmiyorum ondan soruyorum ortalama kaç imza gerekir bir de yazacağımız dilekçeyi nerelere göndermem gerek birçok yer daha faydalı olur bence.
Bağlı olduğun Türk Telekom Müdürlüğüne ilet ben Açık Kapı'dan iletmiştim 3 kez otomatik cevap verdiler BTK'ya iletin diye bizim kaymakamlık rezalet olduğu için Açık Kapıdan sorumlu yetkili utanmadan birde arayıp yeter artık her gün dilekçe atıyorsunuz ben yollayamam dedi. Adama diyorum 50 tane kişi gördüm yollayan sen niye yollayamıyorsun yok ben yapamam buraya gelmeniz lazım falan diyor birde gelirken tüm imzalayanları da getir diyor yani işin özeti Kaymakamlıkta işini bilmeyen adamlar var sen yine de at ama en net çözüm elden müdürlüğe teslim etmek.

Bağlı olduğun Türk Telekom müdürlüğüne ilet ben açık kapı'dan iletmiştim 3 kez otomatik cevap verdiler BTK'ya iletin diye bizim kaymakamlık rezalet olduğu için açık kapıdan sorumlu yetkili utanmadan bir de arayıp yeter artık her gün dilekçe atıyorsunuz ben yollayamam dedi. Adama diyorum 50 tane kişi gördüm yollayan sen niye yollayamıyorsun yok ben yapamam buraya gelmeniz lazım falan diyor bir de gelirken tüm imzalayanları da getir diyor yani işin özeti kaymakamlıkta işini bilmeyen adamlar var sen yine de at ama en net çözüm elden müdürlüğe teslim etmek.

Dilekçe zaten açık kapıya atılmaz zaten açık kapı valilik hizmetidir şikayetinizi yazsanız yeterli olur dilekçeyi de Türk Telekom müdürlüğüne vermeniz gerek ayrica cezası falan yok herkes Türk Telekom kullancak diye zorunluluk yoktur.

Dilekçe zaten açık kapıya atılmaz zaten açık kapı valilik hizmetidir şikayetinizi yazsanız yeterli olur dilekçeyi de Türk Telekom müdürlüğüne vermeniz gerek ayrica cezası falan yok herkes Türk Telekom kullancak diye zorunluluk yoktur.

Hocam zaten dediğiniz gibi şikayeti yazdım ilkte sonra dediler ki BTK'ya iletin 2. de dilekçe ekleyip şikayet yazdım yine aynı cevap 3. de en son sadece dilekçe atıp ilgili kuruma iletmenizi rica ederim dedim o da hazır cevap bir de adam arayıp bir daha atmayın dedi. Ben bu konuda 100 tane konu baktım sizi de görüyorum zaten bazılarında çoğu açık kapıya attığında en azından açık kapı görüştük şöyle dediler diyor şu sürede yapılması bekleniyor diyor ya da dilekçeniz ilgili kuruma iletildi tarzı diyor Dejuf hocamda olduğu gibi ama benim durumumda otomatik cevap verip durdu bilgisiz veya sorumsuzluğundan orasını bilmiyorum artık.

1-1.30 ay içinde her şey tamamlanır (bu süre bulunduğun müdürlüğe bağlıdır uzayadabilir kısaladabilir)

Son durum nedir?
Hocam bu gün kutuyu taktılar ama sarı kabloyu bağlamamışlar kutunun içine bunun içinde 1 ay gibi bir süre bekliycezmi? Valla bu TT işleri çok garip işliyor neden bir şeyi bi kerede sonladırıp bitirmiyorlarki

Dosya Ekleri

• IMG_1277.jpeg
    IMG_1277.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 46
Hocam zaten dediğiniz gibi şikayeti yazdım ilkte sonra dediler ki BTK'ya iletin 2. de dilekçe ekleyip şikayet yazdım yine aynı cevap 3. de en son sadece dilekçe atıp ilgili kuruma iletmenizi rica ederim dedim o da hazır cevap bir de adam arayıp bir daha atmayın dedi. Ben bu konuda 100 tane konu baktım sizi de görüyorum zaten bazılarında çoğu açık kapıya attığında en azından açık kapı görüştük şöyle dediler diyor şu sürede yapılması bekleniyor diyor ya da dilekçeniz ilgili kuruma iletildi tarzı diyor dejuf hocamda olduğu gibi ama benim durumumda otomatik cevap verip durdu bilgisiz veya sorumsuzluğundan orasını bilmiyorum artık.

O şanssızlık olmuş senin için atmayın demek ne demek çok garip görevli işini iyi yapan biri değil demeki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı