TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

O şanssızlık olmuş senin için atmayın demek ne demek çok garip görevli işini iyi yapan biri değil demeki.
Aynen birde adama soru soruyorum kardeşim BTK ya zaten ilettim Türk Telekom’a yönlendiriyor diyorum sesini falan yükseltiyor prosedür böyle falan birde diyor ben zaten baktım dilekçeye imza atanların hepsini al gel öyle iletirim. Madem iletebiliyorsun niye beni uğraştırıyorsun Açık Kapının amacı zaten dijital şekilde halletmek değil mi :D saçma saçma işler ya şaşırmıyorum artık

Fiber binaya gelince dağıtımı biz elektrikçi bulup mu yaptırıyoruz yoksa Türk Telekom kendisi mi dağıtıyor eve?
Değişiyor hocam bazen elektrikli çağırın çeksin diyorlarmış bazende direkt çekiyorlar insiyatife bağlı

@Toprakkkk23 sesini yükseltiyorsa karşında çocuk mu var diye karşılık ver ezdirme kendini.
Valla uğraşmak istemedim şimdi sesi yükseltsem ne olacak adam zaten 3 kez es geçmiş bu sefer inada bağlar yapacağı varsada yapmaz gerek yok adamlar bize hizmet için orda ama üstten konuşuyorlar bu ülkede işler böyle maalesef

Valla uğraşmak istemedim şimdi sesi yükseltsem ne olacak adam zaten 3 kez es geçmiş bu sefer inada bağlar yapacağı varsada yapmaz gerek yok adamlar bize hizmet için orda ama üstten konuşuyorlar bu ülkede işler böyle maalesef
Kaymakamlığa çık dilekçe yaz. Dilekçe içerisine şikayette bulun. Altına da bina sakinleri imzasını at paşa paşa yapar.

Benden inatçı olamazlar🙂

Kaymakamlığa çık dilekçe yaz. Dilekçe içerisine şikayette bulun. Altına da bina sakinleri imzasını at paşa paşa yapar.
Ben şu an başka bir yerde olduğum için maalesef yüz yüze gitme imkanım yok o yüzden sene 2025’e girdik artık dijital ortamdan hallederiz dedik ama elimizde patladı ülke daha o kadar gelişmemiş maalesef :D

Bir sürü konu okudum hiçbir yere gitmeden 1 ay içinde bile dijitalden getirtebilen var ama bizim şansımız yaver gitmedi bağlı olduğumuz müdürlük ve kaymakamlık gereği.

Bulunduğunuz yer alakalı olabilir. 1 ay olmaz 3 ay sonra gelir. Dilekçeyi teslim edilmişse ve talep alınmışsa talep numarasıyla BTK dilekçe yazıp altına bina sakinleri imzasıyla başvuruda bulun.

Eyvallah hocam vallahi çok şey bilmiyorum ondan soruyorum ortalama kaç imza gerekir bir de yazacağımız dilekçeyi nerelere göndermem gerek birçok yer daha faydalı olur bence.
Aslında bunun bir ortalaması yok hocam. Alabildiğiniz kadar alın iyi olur. Diğer arkadaşların da dediği gibi müdürlükteki planlama birimine elden teslim etmeniz en mantıklısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı