TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

O sırada RDP yaparken yamulan ekranın düzelmesini ve yazdığı kodun ekrana gelmesini bekleyen ben -_-

Zaten internet Instagram Facebook için var yeğenim ne yapacaksın hızlı interneti.
Hocam Belediye Başkanıyla bir diyaloğunuz varsa söylemenizi tavsiye ederim yoksada Belediyenizin iletişim maili olur o Makam Maili kale alırlar yani oraya şikayetinizi dile getirip İlçe Müdürlüğünün proje konusunda adım atmadığını söyleyin, Başkanın ve ekibinin İlçe Müdürlüklerle tanışıklıkları oluyor en net çözüm o bence. Bir şansınızı deneyin derim. Çünkü bu ülkede herkesin bildiği gibi maalesef her şeyde resmi süreç başvuru v.s den çok siyasi torpil iş görüyor o yüzden bu öneriyi sundum ben projemi böyle başlattım mesela.

Bizim belediye (İstanbul Pendik) TurkNet ile anlaşmış. Öyle bir duyum aldım. Biz iki mahalle arasında boştayız GigaFiber haritasında. Boşlukta ise Türk Telekom çalışıyor. Muhtemelen kaptırmak istemedi. Dediğinde çok haklısın araya adam girmeden çok zor. Bir de belediyeyle iletişim kurayım.

Aynen hocam o şekil bir deneyin. Her yeri TurkNetle anlaşıp sizin mahallenin araya kaynamasıda şanssızlık olmuş Türk Telekom yanaşmazsa onuda görüşün diyin Türk Telekom bir şey yapmıyor burası içinde TurkNet ile görüşür müsünüz başkanım dersiniz.

@Musa turan Hocam güncelleme geçeyim bugün bilgi geldi 80.000 lira maliyet olduğu ve sadece 1 hane faydalanacağı için genel müdürlük onaylamamış ve ilçe müdür yardımcısı da bu şekilde mümkün değil onaylanmaz dedi. Şimdi projeyi tüm sokaktaki binaları kapsayacak şekilde revize edip denicez şansımızı bakalım en başa döndük yine

Son düzenleme:
@Toprakkkk23 benim bina teker teker fibere geçiyor ve başvuru yapıyor. 2 günde bir Türk Telekom ekibi binamıza geliyor. Hayırlısı olsun hocam.
Valla hocam pazartesi günü bizzat gidip müdür yardımcısıyla görüşücem inşallah olur iş. Korkuyorum bütçe bitecek diye bir tek Bize kalmaz korkusu var

Yıllardır devam eden altyapı sorunum Cuma günü nihayete erdi ve çöktü. Berbat bir haldeyiz. Sürekli kopma oluyor. Ekip geldi müdürlüğe dilekçe ver bilmem ne dedi gitti. Fiber için bu hafta dilekçe işlerine başlıyorum. Plan proje yok diyecekler kürekle ağızlarının ortasına vurasım gelecek ama el mahkum ağam paşamla bir şekilde bu işkenceden kurtulmam gerek.

Merhaba hocam iyi forumlar sizin yaptıklarınızdan örnek alarak birazda dilekçede yararlanarak telekom genel müdürlüğü dilekçe vermeye gitmiştim öğle tatilindeymişler ve diğer birim toplantıdaymış bende daha sonra gelirim dedim gitmedim OİM üzerinden şikayet oluştur diyerek dilekçemi ilettim TT GM mail attı 2025 sonuna kadar Planlanmaktadır dediler zaten daha öncesinde başvuru talebi iletmiştim oradaki yetkili birisine inşallah ffth getirirler caddenin karşısındaki binada eniştem oturuyor 2mizin binayı yapan şirket mütahhit ve ev sahibi aynı onların binasında binaya kadar fiber optik kablo merdivenlerde TT kabineti var daireye kadar cat 6 kablo direkt modemin wan girişine giriyor max desteklediği 100 mbps pingi en son birkaç yıl önce ölçtüğümde 20 falandı ben şuan Vdsl2 kullanıyorum down wifi de 5 ms 83 mbps 19 up gayet iyi kabloluda yine aynı ping 3 menmunum ama gözüm doymuyor 500 mbps 1000 mbps deneyimlemek istiyorum inşallah daireye kadar fiber gelir gelecek gibi duruyor 2025 sonuna kadar fiber kavuşacağım

Hocam maalesef böyle yapıyorlar bulabildiğiniz kadar bulunn ne kadar hane çok olurda işiniz görülür. Bende hala beklemedeyim muhtardan rica ettim bir konuşması için belediyeye gittim onlarda merhaba dediği insanlar varmış telekomda bakalım ne olacak. Bu arada @Toprakkkk23 hocam siz hangi şehirde yaşıyorsunuz

Ben İstanbuldayım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…