Musa turan
Hectopat
Daha fazla
Teşekkür ederim cevabınız için hocamHocam şirket özel olduğu için maalesef onlara baskı yapacak bir şey yok bu konuda en iyi çözüm siyasi baskı. Ben benim başvuruyu mesela Belediye aracılığıyla yaptım Belediyedeki görevliler İlçe Müdürlüğündeki TT Yetkilileriyle tanışık insanlar gidin bir belediyenin ve belediye başkanının mail adresine durumu ifade edin yıl 2025 oldu fiber yok gibi yakının durumdan büyük ihtimal dönüş yapılacaktır eğer belediyeden arkadaşınız varsa daha iyi olur. Onun dışında muhtarla da görüşme sağlayın mesela benim bir arkadaşımın bulunduğu mahallenin muhtarı bağlantısı geniş bir insanmış müdürlükten direkt müdürle konuşma sağlayıp hazırlatmış her şeyi bunun gibi siyasi figür sokmanız lazım öbür türlü dilekçeyle itiraz ettiğiniz kişi sonuçta yine onlar olmuş oluyor BTK CİMER hiç bir işe yaramıyor özel şirket diye.
Peki belediye de hangi birime gidicem ya da oraya gittiğimde internet altyapısı ile alakalı dediğimde yönlendirirler mi?
Mahalle muhtarı da devreye girdi ama ona da belli bir yeni abone sayısı talep etmişler. Aslında bizim projemiz hazır maliyeti de belli örneğin 60k bir maliyeti var bizim buranın
Bunun bir kısmını bu abone sayısı ile birlikte bizden çıkartmaya çalışıyorlar