Kesinlikle bölge ile ilgili. İstanbul'dayım ben. Sanki savaştaymışız gibi bir binaya kablo var üç binaya yok saçma sapan plan proje ile fiber çekiyorlar. Akıl alır gibi değil. Çoğusu kullanmıyor bile.@omrkcmn bence bölge ile alakalı. 1 ay önce Türk Telekom Müdürlüğü'ne dilekçe verdim fiberi getirdiler. 1000Mbps fiberim hazır.
Kesinlikle bölge ile ilgili. İstanbul'dayım ben. Sanki savaştaymışız gibi bir binaya kablo var üç binaya yok saçma sapan plan proje ile fiber çekiyorlar. Akıl alır gibi değil. Çoğusu kullanmıyor bile.
Hocam kaç MB Paket istiyorsunuz bilmiyorum o yüzden yazayım dedim 100 MB falan alacaksanız Millenicom baya ucuz veriyor onları bilginiz olsun 1000 istiyorsanız sizinde dediğiniz gibi uçmuşlar baya 800 en aşağı ücretÖzel şirket. Kafalarına göre bir ona bir buna yapıyor. Fibere geçeceğimde fiber fiyatları aşırı pahalı. Mevcut müşterilere uygun fiyat yeni müşteriye pahalı. Mobilde tam tersini yaparlar ev internetinde doğrusunu yapmışlar ama bu sefer ben bağlayamadım![]()
Hocam proje ne oldu sizin?Hocam kaç MB Paket istiyorsunuz bilmiyorum o yüzden yazayım dedim 100 MB falan alacaksanız Millenicom baya ucuz veriyor onları bilginiz olsun 1000 istiyorsanız sizinde dediğiniz gibi uçmuşlar baya 800 en aşağı ücret
Özel şirket. Kafalarına göre bir ona bir buna yapıyor. Fibere geçeceğimde fiber fiyatları aşırı pahalı. Mevcut müşterilere uygun fiyat yeni müşteriye pahalı. Mobilde tam tersini yaparlar ev internetinde doğrusunu yapmışlar ama bu sefer ben bağlayamadım![]()
Hocam görüştük proje çizildi onaya yollandı 1 ay içinde belli olur dediler ben sonra bizim arkadaşı aradım daha bölge müdürlüğe gelen bir şey yok onların önce kendi onaylaması lazım sonra bize gelir dedi bundan sonra her hafta arayıp sorucam başka yapacak bir şey yok her gün ararsam engeli yerimHocam proje ne oldu sizin?
İnşallah olur hocam. Benden de abonelik istiyorlar mahallede işte tivibu internet falan filan ztn herkes türk telekom abonesi tivibu kullanan da var buna rağmen bir çok bulduk ama göre onaylamıyormuş öyle diyip duruyorlar banaHocam görüştük proje çizildi onaya yollandı 1 ay içinde belli olur dediler ben sonra bizim arkadaşı aradım daha bölge müdürlüğe gelen bir şey yok onların önce kendi onaylaması lazım sonra bize gelir dedi bundan sonra her hafta arayıp sorucam başka yapacak bir şey yok her gün ararsam engeli yerim![]()
Yani benden de zaten abonelik isterlerse süreç yokuşa sürülürse işim zor anca sokağın aşağısında fiber var bize de gelsin lafıyla getirebilirim.İnşallah olur hocam. Benden de abonelik istiyorlar mahallede işte tivibu internet falan filan ztn herkes türk telekom abonesi tivibu kullanan da var buna rağmen bir çok bulduk ama göre onaylamıyormuş öyle diyip duruyorlar bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.